دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 5×
بستری ۸۷ مسموم با قارچ سمی در کرمانشاه/قارچ خودرو نخریم
09 خرداد 1403 - 11:45
شناسه : 293381
28
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : ابراهیم شکیبا اظهار کرد: از ابتدای فصل بهار توصیه‌هایی در خصوص عدم استفاده از قارچ‌های خودرو در طبیعت و خرید قارچ از دستفروشان به شهروندان داده شده است/قارچ‌های سمی از نظر ظاهری و طعم مشخصه خاصی ندارند که آن را با قارچ‌های سالم متمایز کند از این رو استفاده از قارچ‌های خودرو در طبیعت که سمی بودن یا نبودن آنها فقط در آزمایشگاه مشخص می‌شود ممنوع است/معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: خطرات قارچ‌های سمی بسیار زیاد است و مسمومیت‌های شدیدی حتی منجر به مرگ را به دنبال دارد و از این رو باید مردم در این موضوع مراقبت داشته باشند/از ابتدای فصل بهار تا به امروز ۸۷ بیمار بستری با علائم مسمومیت با قارچ سمی در بیمارستان‌های کرمانشاه مورد درمان قرار گرفته‌اند/خوشبختانه در سال جاری فوت ناشی از مصرف قارچ سمی در استان کرمانشاه نداشتیم و امیدواریم مردم با رعایت نکات بهداشتی در تداوم این مساله کمک کنند.
پ
پ

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به خطر مسمومیت با قارچ های سمی خودرو در طبیعت، از بستری ۸۷ مسموم با قارچ سمی در کرمانشاه خبر داد.

ابراهیم شکیبا اظهار کرد: از ابتدای فصل بهار توصیه‌هایی در خصوص عدم استفاده از قارچ‌های خودرو در طبیعت و خرید قارچ از دستفروشان به شهروندان داده شده است.

وی افزود: قارچ‌های سمی از نظر ظاهری و طعم مشخصه خاصی ندارند که آن را با قارچ‌های سالم متمایز کند از این رو استفاده از قارچ‌های خودرو در طبیعت که سمی بودن یا نبودن آنها فقط در آزمایشگاه مشخص می‌شود ممنوع است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: خطرات قارچ‌های سمی بسیار زیاد است و مسمومیت‌های شدیدی حتی منجر به مرگ را به دنبال دارد و از این رو باید مردم در این موضوع مراقبت داشته باشند.

وی ادامه داد: از ابتدای فصل بهار تا به امروز ۸۷ بیمار بستری با علائم مسمومیت با قارچ سمی در بیمارستان‌های کرمانشاه مورد درمان قرار گرفته‌اند.

شکیبا خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سال جاری فوت ناشی از مصرف قارچ سمی در استان کرمانشاه نداشتیم و امیدواریم مردم با رعایت نکات بهداشتی در تداوم این مساله کمک کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.