رییس سازمان آتشنشانی شهرداری کرمانشاه گفت: آتشسوزی در یک ساختمان ۲ طبقه مسکونی که به عنوان انبار ضایعات استفاده می شد با تلاش آتشنشانان به سرعت مهار و از سرایت آن به دیگر واحدهای مسکونی همجوار جلوگیری شد.
غلامرضا رضایی روز چهارشنبه افزود: این آتش سوزی ساعت ۲:۴۰ بامداد امروز در منزل مسکونی در شهرک تعاون کرمانشاه روی داد که به ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی اطلاع داده شد.
وی اضافه کرد: با توجه به تماس های شهروندان و اعلام آتش سوزی سنگین، بلافاصله ۳۲ آتش نشان با ۱۵ دستگاه خودرو سبک و سنگین اطفایی از هفت ایستگاه به محل آتشسوزی اعزام شدند.
رییس سازمان آتشنشانی شهرداری کرمانشاه یادآور شد: با حضور پرسنل عملیات سازمان آتش نشانی در محل حادثه مشخص شد که یک منزل مسکونی ۲ طبقه که از آن به عنوان محل جمع آوری ضایعات استفاده می شد دچار آتش سوزی گسترده شده است.
رضایی با بیان اینکه به دلیل حج بالای آتش در حال سرایت به منازل همجوار بود افزود: خوشبختانه با تلاش آتش نشانان حاضر در محل حادثه آتشسوزی مهار شد و از گسترش آن به اطراف جلوگیری به عمل آمد.
به گفته او مهار این آتش سوزی حدود سه ساعت به طول انجامید و صبح امروز خاموش شد.
وی اظهار کرد: در این حادثه ۲ نفر از آتش نشانان به صورت جزیی دچار مصدوم شدند.
رییس سازمان آتشنشانی شهرداری کرمانشاه ادامه داد: علت این حادثه هم اکنون توسط کارشناسان این سازمان در دست بررسی است.








دیدگاه