دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 5×
انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد
24 دی 1403 - 11:08
شناسه : 296597
23
شهردار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

 نادرنوروزی با بیان اینکه مرحله ریل گذاری فاز نخست پرژوه قطار شهری کرمانشاه از ابتدای سال جاری آغاز شده است،  اظهار کرد: ۳۶۰ تُن ریل از نوع S ۴۹ از ذوب آهن خریداری شده است که امروز وارد کرمانشاه شد/ چهار ماه در نوبت دریافت این محموله ریلی بودیم، ارزش ریالی این مقدار ریل ۳۰۰ میلیارد ریال است/طول هر ریل ۱۸ متر است، این مقدار ریل بیش از چهار هزار متر از پروژه قطار شهری کرمانشاه را پوشش می‌دهد/ در مرحله اول، ۲۵۰ تُن ریل خریداری شد که حدود سه هزار و ۲۰۰ متر از پروژه را پوشش داد/ در مرحله اول از خیابان دوم کارمندان تا مقابل پارک شاهد ریل گذاری شد که ادامه مسیر با این محموله جدید ریل گذاری خواهدگردید/ این محموله درصد قابل توجهی از ریل گذاری فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه را پوشش خواهد داد، برای تکمیل فاز نخست، طی ماه‌های بعدی نیازمند خرید مجدد ریل هستیم.

منبع : ایرنا
پ
پ

شهردار کرمانشاه گفت:۳۶۰ تُن ریل خریداری شده برای پرژوه قطار شهری کرمانشاه وارد استان و از همین امروز عملیات ریل گذاری آغاز شد.

 

انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد

 نادرنوروزی با بیان اینکه مرحله ریل گذاری فاز نخست پرژوه قطار شهری کرمانشاه از ابتدای سال جاری آغاز شده است،  اظهار کرد: ۳۶۰ تُن ریل از نوع S ۴۹ از ذوب آهن خریداری شده است که امروز وارد کرمانشاه شد.

وی با اشاره به اینکه چهار ماه در نوبت دریافت این محموله ریلی بودیم، افزود: ارزش ریالی این مقدار ریل ۳۰۰ میلیارد ریال است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه طول هر ریل ۱۸ متر است، خاطر نشان کرد: این مقدار ریل بیش از چهار هزار متر از پروژه قطار شهری کرمانشاه را پوشش می‌دهد.

نادر نوروزی گفت: در مرحله اول، ۲۵۰ تُن ریل خریداری شد که حدود سه هزار و ۲۰۰ متر از پروژه را پوشش داد.

به گفته وی، در مرحله اول از خیابان دوم کارمندان تا مقابل پارک شاهد ریل گذاری شد که ادامه مسیر با این محموله جدید ریل گذاری خواهدگردید

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه این محموله درصد قابل توجهی از ریل گذاری فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه را پوشش خواهد داد، تصریح کرد: برای تکمیل فاز نخست، طی ماه‌های بعدی نیازمند خرید مجدد ریل هستیم.

وی با اشاره به اینکه از ماه‌ها قبل سفارش خرید ریل به ذوب آهن داده شده بود، افزود: با توجه به اینکه پروسه خرید ریل یک پروسه طولانی است، در اولین فرصت ممکن اقدام با سفارش‌گذاری خواهیم کرد تا پیش از تمام شدن این محموله، محموله جدید به دستمان برسد.

شهردار کرمانشاه گفت: این محموله از طریق راه‌آهن ارسال شده که در ایستگاه بیستون تخلیه و سپس از آنجا توسط تریلی به کارگاه حمل می‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.