دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 5×
لغزندگی جاده‌های کرمانشاه/ تردد در مسیرها برقرار، اما کند است
05 اسفند 1403 - 11:06
شناسه : 297202
20
رئیس پلیس راه استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

سرهنگ عبدالحسین زارع ، با اشاره به برف شب گذشته و همچنین برودت هوای حاکم بر جو استان، گفت: این امر باعث یخ زدگی و لغزندگی محورهای مواصلاتی استان شده است. در برخی محورهای روستایی نیز وزش باد، موجب کولاک شده است/ در حال حاضر هیچ محور مسدودی در استان نداریم و به همت راهداری و با انجام عملیات برف‌روبی و نمک‌پاشی تمامی مسیرها باز است، اما به دلیل لغزنده بودن مسیرها، تردد به کندی صورت می‌گیرد/رئیس پلیس راه استان کرمانشاه به رانندگان توصیه کرد از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و یادآور شد: همراه داشتن زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی برای تردد در مسیرهای استان ضروری است/ در محورهای اورامانات، دالاهو (گردنه سرمیل)، گردنه بیدسرخ، گردنه قلاجه و سایر گردنه‌های برف‌گیر همراه داشتن تجهیزات زمستانی ضروری‌تر است/وی با بیان اینکه پلیس راه کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در تمامی مسیرها پای کار است و اکیپ‌های پلیس گشت‌زنی در محورها را به صورت مستمر انجام می‌دهند، عنوان کرد: ۷۲ اکیپ پلیس‌راه در مسیرهای استان آماده‌باش هستند.

منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

 رئیس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به لغزنده بودن جاده‌های استان، از رانندگان خواست از ترددهای غیرضروری خودداری کنند.

سرهنگ عبدالحسین زارع ، با اشاره به برف شب گذشته و همچنین برودت هوای حاکم بر جو استان، گفت: این امر باعث یخ زدگی و لغزندگی محورهای مواصلاتی استان شده است. در برخی محورهای روستایی نیز وزش باد، موجب کولاک شده است.

وی ادامه داد:  در حال حاضر هیچ محور مسدودی در استان نداریم و به همت راهداری و با انجام عملیات برف‌روبی و نمک‌پاشی تمامی مسیرها باز است، اما به دلیل لغزنده بودن مسیرها، تردد به کندی صورت می‌گیرد.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه به رانندگان توصیه کرد از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و یادآور شد: همراه داشتن زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی برای تردد در مسیرهای استان ضروری است.

به گفته زارع، در محورهای اورامانات، دالاهو (گردنه سرمیل)، گردنه بیدسرخ، گردنه قلاجه و سایر گردنه‌های برف‌گیر همراه داشتن تجهیزات زمستانی ضروری‌تر است.

وی با بیان اینکه پلیس راه کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در تمامی مسیرها پای کار است و اکیپ‌های پلیس گشت‌زنی در محورها را به صورت مستمر انجام می‌دهند، عنوان کرد: ۷۲ اکیپ پلیس‌راه در مسیرهای استان آماده‌باش هستند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.