دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 5×
نظارت ۲۴۰ بازرس مرکز بهداشت کرمانشاه بر سلامت بازار رمضان و نوروز
14 اسفند 1403 - 11:20
شناسه : 297374
26
رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر فریبرز ایمانی، با بیان اینکه امسال نیز مانند سنوات گذشته طرح تشدید نظارت بر بازار نوروز را داریم که امسال همزمان با ایام ماه مبارک رمضان انجام می‌شود، اظهار کرد: این طرح از یازدهم اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت/ در این طرح ۲۴۰ بازرس مرکز بهداشت استان در قالب ۱۲۰ تیم نظارت بر حوزه‌های مختلف مرتبط با حوزه بهداشت و سلامت مردم را بر عهده دارند/ نظارت‌ها از هشت صبح آغاز شده و تا ساعت ۲۰ ادامه دارد و در مرکز استان و تمامی شهرستان‌ها این نظارت‌های بهداشتی را خواهیم داشت/رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در این طرح همه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی رصد خواهد شد، عنوان کرد: رستوران‌ها، هتل‌ها، مراکز اقامتی، مجتمع‌های بین‌راهی و هر مرکزی که خدمات غذایی و مرتبط با سلامت و بهداشت مردم را ارائه می‌دهد، رصد خواهد شد/ایمانی کبابی‌ها، مراکز عرضه آش و حلیم، کارگاه قنادی‌ها، نانوایی‌ها، مراکز عرضه لبنیات … را نیز از دیگر اولویت‌های نظارت در این طرح برشمرد.

منبع : ایسنا
پ
پ

رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از آغاز طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز در استان خبر داد و گفت: ۲۴۰ بازرس در این طرح پای کار هستند.

دکتر فریبرز ایمانی، با بیان اینکه امسال نیز مانند سنوات گذشته طرح تشدید نظارت بر بازار نوروز را داریم که امسال همزمان با ایام ماه مبارک رمضان انجام می‌شود، اظهار کرد: این طرح از یازدهم اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این طرح ۲۴۰ بازرس مرکز بهداشت استان در قالب ۱۲۰ تیم نظارت بر حوزه‌های مختلف مرتبط با حوزه بهداشت و سلامت مردم را بر عهده دارند.

وی یادآور شد: نظارت‌ها از هشت صبح آغاز شده و تا ساعت ۲۰ ادامه دارد و در مرکز استان و تمامی شهرستان‌ها این نظارت‌های بهداشتی را خواهیم داشت.

رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در این طرح همه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی رصد خواهد شد، عنوان کرد: رستوران‌ها، هتل‌ها، مراکز اقامتی، مجتمع‌های بین‌راهی و هر مرکزی که خدمات غذایی و مرتبط با سلامت و بهداشت مردم را ارائه می‌دهد، رصد خواهد شد.

ایمانی کبابی‌ها، مراکز عرضه آش و حلیم، کارگاه قنادی‌ها، نانوایی‌ها، مراکز عرضه لبنیات … را نیز از دیگر اولویت‌های نظارت در این طرح برشمرد.

وی رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط، استفاده از تجهیزات بهداشتی مانند روپوش و دستکش و اطمینان از سلامت مواد غذایی که به مردم ارائه می‌شود را از جمله مواردی دانست که مد نظر قرار می‌گیرد.

به گفته ایمانی، با هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت مردم و عموم جامعه را تهدید کند برخورد خواهد شد و رسیدگی به تخلفات نیز در کوتاه‌ترین زمان صورت می‌گیرد.

وی از همه مردم نیز درخواست کرد، در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با سامانه ۱۹۰ بهداشت تماس بگیرند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.