سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 2×
برادرکُشی در هواخواهی پدر
10 خرداد 1404 - 16:22
شناسه : 298532
24
فرمانده انتظامی کرمانشاه خبرداد طلوع‌‌کرمانشاه : سرهنگ محمدرضا یاری ، گفت: به دنبال وقوع درگیری منجر به فوت جوانی ۴۰ ساله در یکی از محلات شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت/ در حالی که تحقیقات ماموران انتظامی برای روشن شدن موضوع و علت فوت این جوان ادامه داشت، برادر متوفی با حضور در یکی از دوایر پلیس راز مرگ وی را فاش کرد/ این فرد در بازجویی‌ها ضمن اشاره به درگیری پدر و برادرش، اعتراف کرد که در جریان این درگیری، او در هواخواهی از پدرش با ضربه چاقو اقدام به قتل برادرش کرده است/فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با اشاره به تشکیل پرونده‌ای در این راستا، از معرفی متهم به قتل به دستگاه قضائی برای سیر مراحل قانونی خبر داد.
منبع : ایسنا
پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت: فرد جوانی که با ضربه چاقو اقدام به قتل برادر خود کرده بود، با مراجعه به یکی از دوایر پلیس به جرم خود اعتراف کرد.

سرهنگ محمدرضا یاری ، گفت: به دنبال وقوع درگیری منجر به فوت جوانی ۴۰ ساله در یکی از محلات شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در حالی که تحقیقات ماموران انتظامی برای روشن شدن موضوع و علت فوت این جوان ادامه داشت، برادر متوفی با حضور در یکی از دوایر پلیس راز مرگ وی را فاش کرد.

یاری افزود: این فرد در بازجویی‌ها ضمن اشاره به درگیری پدر و برادرش، اعتراف کرد که در جریان این درگیری، او در هواخواهی از پدرش با ضربه چاقو اقدام به قتل برادرش کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با اشاره به تشکیل پرونده‌ای در این راستا، از معرفی متهم به قتل به دستگاه قضائی برای سیر مراحل قانونی خبر داد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.