دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24116 تعداد نوشته های امروز : 2×
از امروز جشن موسیقی «وحدت و صلابت» در کرمانشاه برگزار می‌شود
17 شهریور 1404 - 10:22
شناسه : 299714
18
 معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : جمال برفی ، اظهار کرد: جشن موسیقی به مناسبت هفته وحدت و به شکل غیررقابتی، از امروز دوشنبه ۱۷ شهریور در تالار انتظار کرمانشاه برگزار می‌شود/ هفت گروه موسیقی در این جشن، حضور دارند، گروه‌هایی از کرمانشاه، لرستان، سنندج، بوشهر و پاوه در این جشن موسیقی به اجرای موسیقی محلی و سنتی خواهند پرداخت/ گروه‌های موسیقی سپهوند از لرستان، آراد، آوا و آژوان از کرمانشاه، دیلان از سنندج، بندری از بوشهر و خانه دف اورامان از پاوه ؛ گروه‌های حاضر در جشن موسیقی وحدت و صلابت هستند/ اجرای این گروه‌ها از عصر امروزدوشنبه، ساعت ۱۷:۳۰، در تالار انتظار آغاز خواهد شد و به مدت سه شب ادامه دارد، حضور در این جشن موسیقی که با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن موسیقی کرمانشاه برگزار شده، برای عموم مردم رایگان است.
منبع : ایسنا
پ
پ

 معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برپایی جشن موسیقی وحدت و صلابت در کرمانشاه خبر داد.

جمال برفی ، اظهار کرد: این جشن موسیقی به مناسبت هفته وحدت و به شکل غیررقابتی، از امروز دوشنبه ۱۷ شهریور در تالار انتظار کرمانشاه برگزار می‌شود.

برفی با اشاره به حضور هفت گروه موسیقی در این جشن، گفت: گروه‌هایی از کرمانشاه، لرستان، سنندج، بوشهر و پاوه در این جشن موسیقی به اجرای موسیقی محلی و سنتی خواهند پرداخت.

وی گروه‌های موسیقی سپهوند از لرستان، آراد، آوا و آژوان از کرمانشاه، دیلان از سنندج، بندری از بوشهر و خانه دف اورامان از پاوه را گروه‌های حاضر در جشن موسیقی وحدت و صلابت عنوان کرد.

برفی با بیان اینکه اجرای این گروه‌ها از عصر امروزدوشنبه، ساعت ۱۷:۳۰، در تالار انتظار آغاز خواهد شد و به مدت سه شب ادامه دارد، گفت: حضور در این جشن موسیقی که با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن موسیقی کرمانشاه برگزار شده، برای عموم مردم رایگان است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.