دوشنبه, ۶ مهر , ۱۴۰۵ Monday, 28 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24248 تعداد نوشته های امروز : 0×
آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران
05 مهر 1405 - 13:19
شناسه : 304303
♥1
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشریح کرد: طلوع‌‌کرمانشاه : علی سروش روز یکشنبه اظهار کرد: حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس مسافربری کرمانشاه به تهران ساعت ۰۴:۵۴ بامداد شنبه، چهارم مهرماه در کیلومتر ۲۵ محور ساوه رخ داد/در این حادثه ۲۲ نفر مصدوم شدند که ۱۵ نفر مرد، ۶ نفر زن و یک دختر ۱۲ ساله بودند و متأسفانه ۱۱ نفر از سرنشینان نیز جان خود را از دست دادند/ از مجموع مصدومان، ۱۷ نفر در بیمارستان شهید مدرس ساوه و ۵ نفر در بیمارستان شهید چمران ساوه بستری هستند و ۹ نفر از مصدومان نیز پس از دریافت خدمات درمانی لازم ترخیص شده‌اند/در حال حاضر ۲ نفر از بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بستری هستند که یکی از آنان، پس از جدا شدن از دستگاه تنفس مصنوعی، با توجه به شرایط بالینی و نیاز به انجام جراحی عروق، برای ادامه درمان به یکی از مراکز درمانی تهران اعزام خواهد شد.
پ
پ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری کرمانشاه ـ تهران در محور ساوه ـ همدان خبر داد و گفت: روند درمان مصدومان بستری در مراکز درمانی ساوه ادامه دارد و در صورت نیاز، بیماران با شرایط خاص برای ادامه درمان به مراکز تخصصی تهران اعزام خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری طلوع کرمانشاه؛ علی سروش روز یکشنبه اظهار کرد: حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس مسافربری کرمانشاه به تهران ساعت ۰۴:۵۴ بامداد شنبه، چهارم مهرماه در کیلومتر ۲۵ محور ساوه رخ داد.

وی افزود: در این حادثه ۲۲ نفر مصدوم شدند که ۱۵ نفر مرد، ۶ نفر زن و یک دختر ۱۲ ساله بودند و متأسفانه ۱۱ نفر از سرنشینان نیز جان خود را از دست دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: از مجموع مصدومان، ۱۷ نفر در بیمارستان شهید مدرس ساوه و ۵ نفر در بیمارستان شهید چمران ساوه بستری هستند و ۹ نفر از مصدومان نیز پس از دریافت خدمات درمانی لازم ترخیص شده‌اند.

سروش گفت: در حال حاضر ۲ نفر از بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بستری هستند که یکی از آنان، پس از جدا شدن از دستگاه تنفس مصنوعی، با توجه به شرایط بالینی و نیاز به انجام جراحی عروق، برای ادامه درمان به یکی از مراکز درمانی تهران اعزام خواهد شد.

وی با بیان اینکه سایر بیماران بستری نیز تحت مراقبت و درمان قرار دارند، تأکید کرد: روند درمان و وضعیت مصدومان به صورت مستمر پیگیری می‌شود و در صورت تشخیص تیم پزشکی و نیاز به خدمات تخصصی، انتقال بیماران به مراکز درمانی تهران انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات موجود، موردی از حضور مادر باردار در میان مصدومان این حادثه گزارش نشده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.