یکشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 2 April , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18746 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست سنگین لیورپول برابر سیتی/ ادامه طلسم کلوپ در اتحاد هفته خوب شیاطین سرخ با بازگشت دو مهاجم این خودرو جانشین پژو ۲۰۶ می شود + عکس توصیه به اینفانتینو؛ جام جهانی ۲۰۳۰ را به ما بدهید بازگشت “مسی” به بارسلونا جدی‌تر از همیشه سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم

یادداشت علی مطهری درباره اعتصاب غذای مهدی کروبی
26 مرداد 1396 - 11:17
شناسه : 358
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

نائب رییس مجلس شورای اسلامی در یادداشتی درخواست مهدی کروبی برای برگزاری دادگاه علنی را منطقی دانست و اعلام کرد که بهتر است مسئولان مربوط مصالح کشور و انقلاب اسلامی را در نظر بگیرند و ممکن است فردا دیر باشد.

پ
پ

 علی مطهری در ارتباط با خبر اعتصاب غذای مهدی کروبی در اینستاگرام خود نوشت: اعتصاب غذای حجت‌الاسلام آقای کروبی باید هشداری برای کسانی باشد که بر ادامه حصر خانگی ایشان اصرار می ورزند. منطق آقای کروبی منطق درستی است، می گوید طبق قانون تکلیف من را مشخص کنید. اگر جرمی مرتکب شده‌ام دادگاه صالح علنی تشکیل دهید، حکم آن هر چه باشد می پذیرم. منطق برخی مسئولان امنیتی و اطلاعاتی که می‌گویند باید توبه کنی تا آزاد شوی، نه مبنای عقلی دارد و نه مبنای شرعی. مبنای عقلی ندارد چون آقای کروبی مدعی است که من جرمی مرتکب نشده ام و به من ظلم شده است. علاوه بر این اگر وی جرم بزرگی مرتکب شده و حقوق ملت را ضایع کرده است چرا باید با توبه بخشیده شود؟!

مبنای شرعی هم ندارد چون اسلام نمی گوید هر جرمی با توبه بخشیده می‌شود. پس طرف مقابل فقط خضوع و خشوع و تعظیم و زانو زدن می خواهد، به خیال اینکه اگر وی بدون توبه و زانو زدن آزاد شود اقتدار نظام آسیب می‌بیند، در حالی که بر عکس است، در این صورت اقتدار نظام افزایش می یابد. طبعا آقای کروبی هم حاضر به کرنش و تعظیم نیست. پس بهتر است مسئولان مقدمات دادگاه علنی صالح را فراهم کنند و البته لازم است به طور همزمان دادگاه متهمان طرف مقابل نیز که زمینه فتنه ۸۸ را فراهم کردند تشکیل شود. بهتر است مسئولان مربوط مصالح کشور و انقلاب اسلامی را در نظر بگیرند. ممکن است فردا دیر باشد.

 

 

منبع: ایلنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.