شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 29 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
۳۸۰ گشت پلیس امنیت را در استان کرمانشاه برقرار می کنند
02 فروردین 1398 - 13:30
شناسه : 38592
18
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

سردار “علیرضا مرزبانی” جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به برقراری امنیت کامل برای مسافران و مهمانان نوروزی کرمانشاه گفت: بیش از ۳۸۰ گشت پلیس در ایام تعطیلات وظیفه برقراری نظم و امنیت را برعهده دارند./ از هفته‌ها پیش بحث تامین امنیت مسافران نوروزی در استان کلید خورد و خوشبختانه با زحمات همکاران شاهد رضایت خاطر این عزیزان هستیم./ علاوه بر گشت‌های به کارگیری شده، حدود ۴۰ ایستگاه پلیس نیز در کنار اماکن گردشگری، تفریحی، تاریخی و اقامتی مسافران و مهمانان نوروزی برپا شده است./ تمام تلاش پلیس برقراری امنیت کامل برای هموطنانی است که کرمانشاه را برای مسافرت انتخاب کرده اند./ کوچکترین احساس ناامنی می‌تواند تاثیر نامطلوبی در روحیه مسافران نوروزی داشته باشد و حتی ممکن است باعث شود ان‌ها در سال‌های آتی هیچگاه این استان را برای مسافرات انتخاب نکنند و این خوشایند استانی مانند کرمانشاه نیست./ پلیس خود را خادم مردم دانسته و تمام سعی و توانش را به کار می‌بنند تا لبخند رضایت را بر لبان مسافران نوروزی، هموطنان و همشهریانش بنشاند./ مردم این دیار با رفتار خوب خود باعث شده اند اکثر هموطنانی که کرمانشاه را برای مسافرت انتخاب کرده اند در پایان با خاطره‌ای خوش به شهر و دیار خود برگردند./ در تعطیلات نوروزی سال قبل بیش از ۲ میلیون مسافر و گردشگر نوروزی از استان کرمانشاه دیدن کردند.

پ
پ

سردار “علیرضا مرزبانی” جانشین فرمانده انتظامی استان در جلسه قرارگاه نوروزی امام علی (ع) انتظامی کرمانشاه اظهار داشت: از هفته‌ها پیش بحث تامین امنیت مسافران نوروزی در استان کلید خورد و خوشبختانه با زحمات همکاران شاهد رضایت خاطر این عزیزان هستیم.
وی ادامه داد: علاوه بر گشت‌های به کارگیری شده، حدود ۴۰ ایستگاه پلیس نیز در کنار اماکن گردشگری، تفریحی، تاریخی و اقامتی مسافران و مهمانان نوروزی برپا شده است.
سردار مرزبانی با مهم ارزیابی کردن مقوله امنیت در ماندگاری مسافران و گردشگران گفت: تمام تلاش پلیس برقراری امنیت کامل برای هموطنانی است که کرمانشاه را برای مسافرت انتخاب کرده اند.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: کوچکترین احساس ناامنی می‌تواند تاثیر نامطلوبی در روحیه مسافران نوروزی داشته باشد و حتی ممکن است باعث شود ان‌ها در سال‌های آتی هیچگاه این استان را برای مسافرات انتخاب نکنند و این خوشایند استانی مانند کرمانشاه نیست.
وی تاکید کرد: پلیس خود را خادم مردم دانسته و تمام سعی و توانش را به کار می‌بنند تا لبخند رضایت را بر لبان مسافران نوروزی، هموطنان و همشهریانش بنشاند.
سردار مرزبانی در پایان به مهمان نوازی مردم کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: مردم این دیار با رفتار خوب خود باعث شده اند اکثر هموطنانی که کرمانشاه را برای مسافرت انتخاب کرده اند در پایان با خاطره‌ای خوش به شهر و دیار خود برگردند.
در تعطیلات نوروزی سال قبل بیش از ۲ میلیون مسافر و گردشگر نوروزی از استان کرمانشاه دیدن کردند.

 

 

صدا و سیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.