جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ Friday, 29 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19802 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید سالانه بیش از ۹ هزار بازرسی از کارگاه های فعال استان کرمانشاه انجام می شود سامانه‌ «سانا» ویژه مهندسین ناظر در کرمانشاه راه‌اندازی شد قتل برادر در ماهیدشت به خاطر اختلافات خانوادگی ضرورت استفاده از ماسک برای پیشگیری از همه‌گیری آنفلوآنزا کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین “دنده کباب” در گینس/ ۲۵ غذای استان ثبت ملی می‌شود بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری کرمانشاه در ایام دهه فجر امسال/پروژه‌های فاوا در راستای شهر هوشمند اجرا می‌شود کشف بیش از هزار مهر دوره ایلامی در کرمانشاه تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده تاخیر در اعلام قیمت مصوب و آشفته بازار سرویس مدارس در کرمانشاه

قارچ‌های “مرگ آور” در کرمانشاه سر بیرون آوردند/هشدار علوم پزشکی
20 فروردین 1398 - 9:14
شناسه : 45478
0
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به رویش گسترده قارچ‌های سمی در طبیعت به دنبال بارش های اخیر، نسبت به مصرف قارچ‌های طبیعی هشدار داد. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به آغاز رویش قارچ‌ها در فصل بهار، گفت: امسال هم با توجه به بارندگی‌های بسیار، شاهد رشد گسترده قارچ‌های سمی در طبیعت استان هستیم./وی با بیان اینکه قارچ های سمی انواع مختلفی دارند، گفت: مصرف این قارچ ها با عوارض گوناگونی همراه است که کمترین آن مسمومیت است و در شکل حاد می‌توانند موجب نارسایی کلیه، کما و حتی مرگ افراد شود./وی با اشاره به مسمومیت بیش از ۵۰۰ نفر در استان طی سال گذشته بر اثر مصرف قارچ های سمی، گفت: متاسفانه از این تعداد پنج نفر جان باختند و تعدادی نیز دچار نارسایی کبد و کلیه شدند./شکیبا افزود: نگرانی مسمومیت با قارچ سمی امسال هم وجود دارد و در همین راستا از مدت ها پیش کار اطلاع رسانی و هشدار در خصوص مصرف قارچ های طبیعی شروع شده است./وی با بیان اینکه برخی قارچ های سمی به لحاظ ظاهری شبیه قارچ های خوراکی هستند، گفت: هیچ روشی بجز روش‌های آزمایشگاهی برای تشخیص قارچ های سمی وجود ندارد و نمی توان با نگاه کردن و یا استفاده از شیر و برخی روش‌های مرسوم قارچ های سمی را شناسایی کرد.

پ
پ
شکیبا تصریح کرد: آب پز کردن، سرخ کردن و کباب کردن قارچ تاثیری در کاهش سم آن ندارد و مصرف قارچ سمی به هر شکلی می تواند منجر به مسمومیت و حتی مرگ افراد شوند.

وی با بیان اینکه برخی از این قارچ های سمی عوارض پوستی هم به دنبال دارند، گفت: حتی دست زدن به قارچ های سمی هم می تواند موجب مسمومیت افراد شده و عوارض مختلفی به دنبال داشته باشد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در همین راستا هشدار داد، افراد به طور جد از کندن قارچ در طبیعت وحتی دست زدن به آن خودداری کرده و به هیچ وجه قارچ فله ای و یا بسته بندی شده بدون آرم سلامت را خریداری نکنند.

وی افزود: افراد در صورت نیاز می توانند قارچ های صنعتی تولید کارخانه که دارای نشان و برچسب سلامت هستند را خریداری کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.