چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ Wednesday, 31 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19120 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

این محور بوی خون می دهد/ سرعت لاک پشتی پروژه های ایمن سازی جاده اورامانات هوای کرمانشاه امروز (چهارشنبه) ابری است بام مسجد جامع کرمانشاه مرمت شد صدور فیش حقوقی بازنشستگان کارگری برای خرداد ۱۴۰۲/ اصلاحات متناسب‌سازی و معوقاتِ آن بلاتکلیف مانده است! سند چشم‌انداز ۵ ساله اورامانات تدوین می‌شود سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد ۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور ۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه  آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه علائم اگزمای پوستی چیست؟

تولید ۳۰۰ هزار تن محصولات باغی در استان کرمانشاه
25 بهمن 1396 - 16:43
شناسه : 4918
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اعلام کرد که تولید محصولات باغی استان در سال جاری به ۳۰۰ هزار تن رسیده است.

پ
پ

رضا زارعی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه عمده محصولات باغیاستان کرمانشاه را انگور، سیب و گردو اعلام کرد.
وی سطح باغات غیرباور استان کرمانشاه را ۶ هزار و ۷۸۹ هکتار عنوان کرد و افزود: از این میزان ۶ هزار و ۳۱۰ هکتار آّبی و ۴۷۹ هکتار دیم است.
زارعی سطح بارور باغات استان را نیز ۳۱ هزار و ۹۱۹ هکتار اعلام کرد و ادامه داد: از این میزان ۲ هزار و ۹۴۶ هکتار دیم و ۲۸ هزار و ۹۷۳ هکتار از آن آبی است.
وی سطح زیرکشت زعفران استان را ۱۰۷ هکتار دانست و گفت: این محصول در همه شهرستان‌ها به غیر از قصرشیرین و سرپل ذهاب کشت می‌شود که بیشترین سطح زیرکشت به شهرستان‌های کرمانشاه، صحنه و سنقر و کلیایی اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه کیفیت زعفران کشت شده کرمانشاه بسیار بالا است، گفت: براساس آزمایش‌های انجام شده این محصول با استاندارد‌های جهانی رقابت دارد و در آزمایش‌های بعمل آمده در کشور فرانسه به عنوان برند درجه یک شناسایی شده است.
به گفته وی، هرهکتار زعفران برای یک نفر اشتغالزایی ایجاد می‌کند که نباید از کشت این محصول به صرفه و سودآور غفلت شود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه برنامه‌های مناسبی برای استاندارد شدن باغات قدیمی استان وجود دارد، افزود: تبدیل سه هزار و ۲۶۰ هکتار باغات درجه ۲ به درجه یک در دست اقدام است که به اموری همچون بهداشت کف باغ، سرشاخه کاری، پیوند درختان قدیمی و جایگزینی باغات در دستور کار قرار دارد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۹۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و ۴۰ هزار هکتار باغ است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.