شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 29 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24126 تعداد نوشته های امروز : 0×
برگزاری گلریزان آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد در کرمانشاه
22 اردیبهشت 1398 - 11:44
شناسه : 60691
22
مدیرعامل ستاد دیه استان کرمانشاه گفت: طلوع‌‌کرمانشاه :

بابک ترابی گفت: گلریزان به منظور کمک به آزادسازی تعدادی از زندانیان جرائم غیرعمد استان، ۲۳ اردیبهشت مقارن با هفتمین روز ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد./ترابی اظهار کرد: این مراسم امسال نیز همانند سالهای گذشته در ماه مبارک رمضان و با حضور جمعی از مسئولین و خیرین استان در هتل پارسیان برگزار می‌شود./وی افزود: در جشن گلریزان سال گذشته با جمع آوری ۲۵۰ میلیون تومان کمک نقدی خیرین نسبت به آزادسازی ۲۲ زندانی جرائم غیرعمد استان اقدام کردیم./مدیرعامل ستاد دیه استان همچنین از برنامه ریزی این ستاد برای آزادسازی ۲۰۰ زندانی جرائم غیر عمد استان در سالجاری خبر داد و گفت: در تلاشیم تا با جذب منابع بیشتر و افزایش میزان تسهیلات قرض الحسنه، امسال تعداد زندانیان بیشتری را آزاد کنیم.

پ
پ
وی با بیان اینکه سال گذشته جمعا ۲۶۶ فقره پرونده جهت آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد در ستاد دیه استان تشکیل شد، افزود: با پیگیری این پرونده‌ها، توانستیم ۱۵۹ زندانی جرائم غیرعمد استان شامل ۱۵۶ مرد و سه زن را آزاد کنیم و رهایی سایر زندانیان مشمول نیز در دست اقدام است. 

ترابی تصریح کرد: از ۱۵۹ زندانی آزاد شده در سال گذشته ۲۹ نفر از طریق رایزنی هایی که با شکات داشتیم و کسب رضایت آنان، بدون پرداخت وجهی آزاد شدند. 

وی جمع کل بدهی ۱۳۰ زندانی دیگر را ۱۷۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: از این رقم ۴۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال را از شاکیان گذشت گرفتیم. تسهیلات بانکی، کمک ستاد دیه استان و کشور، شرکت‌های بیمه، صندوق تامین خسارت بدنی، پذیرش اعسار دادگاه و… نیز از منابع مهم تامین این میزان بدهی بود. 

 مدیرعامل ستاد دیه استان عمده افراد آزاد شده را زندانیان مالی، تصادفات، حوادث کارگاهی، صدمات بدنی، مهریه و نفقه اعلام کرد/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.