جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ Friday, 29 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19802 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید سالانه بیش از ۹ هزار بازرسی از کارگاه های فعال استان کرمانشاه انجام می شود سامانه‌ «سانا» ویژه مهندسین ناظر در کرمانشاه راه‌اندازی شد قتل برادر در ماهیدشت به خاطر اختلافات خانوادگی ضرورت استفاده از ماسک برای پیشگیری از همه‌گیری آنفلوآنزا کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین “دنده کباب” در گینس/ ۲۵ غذای استان ثبت ملی می‌شود بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری کرمانشاه در ایام دهه فجر امسال/پروژه‌های فاوا در راستای شهر هوشمند اجرا می‌شود کشف بیش از هزار مهر دوره ایلامی در کرمانشاه تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده تاخیر در اعلام قیمت مصوب و آشفته بازار سرویس مدارس در کرمانشاه

نظارت جدی بر کارخانجات آرد و خبازی های کرمانشاه
16 شهریور 1396 - 11:37
شناسه : 648
4
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از نظارت کامل بر خبازی ها و کارخانجات آرد در استان کرمانشاه خبر داد.

پ
پ

محمودرضا نیازی در گفت و گو با خبرنگار طلوع کرمانشاه، گفت: خبازی ها چون به صورت مستقیم با تامین نان و سلامت مردم در ارتباط هستند به صورت مستمر مورد بازدید قرار می گیرند.
وی ادامه داد: موارد مختلفی در خبازی ها مورد بازرسی قرار می گیرد که از جمله آنها می تواند به افزودنی ها و خصوصا مصرف نمک اشاره کرد.
به گفته این مسئول، مصرف سبوس، کیفیت آرد و وضعیت دستگاه های پخت نان نیز از دیگر مواردی است که توسط اداره کل استاندارد در خبازی ها مورد بازرسی قرار می گیرد
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه بازرسی ها به صورت هفتگی و مستمر انجام می شود، اظهار کرد: این بازرسی ها با همکاری سایر بخش های نظارتی و همچنین مرکز بهداشت و … انجام می شود.
نیازی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که در بازدید از خبازی ها مد نظر قرار دارد نوع آردی است که برای هر یک از انواع نان لواش، سنگک و … استفاده می شود که با هم تفاوت دارد و عدم تطبیق آرد و نان تخلف محسوب می شود.
وی بخش دیگر مرتبط با نان که توسط اداره استاندارد مورد بازرسی قرار می گیرد را کارخانجات آرد عنوان کرد و افزود: در کرمانشاه ۱۶ یا ۱۷ کارخانه آرد داریم که مدام بازدید می شوند.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: نمونه برداری هایی از آرد تولیدی کارخانه ها انجام می شود و کیفیت و یا وجود هرگونه افزودنی غیرمجاز در آن بررسی خواهد شد.
نیازی یادآوری کرد: خوشبختانه تمام کارخانجات استان استاندارد لازم را دارند.
وی با بیان اینکه پروانه استاندارد کارخانجات آرد سالانه صادر می شود، افزود: بازدیدهای کارخانجات آرد نیز به صورت دوره ای و حداقل یک بازدید در ماه است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.