پنج شنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 18 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23867 تعداد نوشته های امروز : 0×
 عده‌ای از وزرا نوای ناامیدی دارند
09 اردیبهشت 1397 - 11:30
شناسه : 7000
11
روحانی: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس‌جمهور گفت: عده‌ای از وزرا، از اوّل سال، نوایشان نوای ناامیدی است؛ می‌گویند امسال بودجه‌ کم است، مجلس کم تصویب کرده است، نفت ارزان است، مالیات چه شد؟

پ
پ

وی افزود:‌ تلاش کردم که گوشم نسبت به این چیزها کم بشنود، عده‌ای هم امیدوارانه حرف می‌زنند؛ بله امسال بارندگی کم است ولی باید این کار را انجام دهیم و الگوی کشت را تغییر دهیم،‌ پیشنهاد می‌دهند هم امیدوارند. چه خاصیتی دارد ناامیدی و غصه و غم. اینکه اول سال را با گرفتاری و چهره عبوس شروع کنیم که بعد می‌خواهد اتفاقی رخ دهد، این درست نیست.

رئیس‌جمهور بر همین اساس به ذکر خاطره‌ای از مرحوم هاشمی پرداخت و اظهار داشت:  خدا رحمت کند مرحوم هاشمی رفسنجانی را که مرد خیلی امیدواری بود. او شش سال در زندان بود. یک وقت به او گفتم امید شما خیلی زیاد است. گفت در شش سالی که زندان بودم، هر شب که می‌خوابیدم می‌گفتم صبح آزاد می‌شویم. 

وی همچنین با اشاره به اظهارت ترامپ درباره ایران تصریح کرد:‌ آقایی که در آمریکا اخیراً سمتی گرفته است و خیلی هم بددهن است و نسبت به ایران همیشه بد حرف می‌زند گفته بود که جمهوری اسلامی ایران، چهلمین سال انقلاب خودش را نخواهد دید. به کوری چشم او، ما وارد چهلمین سال انقلاب شدیم و با تحرک و موفقیت بیشتر سال را به پایان می‌بریم و ان‌شاءالله ۲۲ بهمن با جشن شما وارد چهل و یکمین سال انقلاب خواهیم شد.

 

تسنیم

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.