جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴ Friday, 13 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22512 تعداد نوشته های امروز : 0×
عدم تغییر و افزایش مبلغ جریمه رانندگی در سال ۹۸ / ۷۵ درصد جاده های اصلی استان تحت پوشش سامانه هوشمند ثبت تخلفات است
21 خرداد 1398 - 9:35
شناسه : 74219
6
رئیس پلیس راهورکرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

محمد حیدری در گفتگو باخبرنگار طلوع کرمانشاه ‌، گفت:برخورد و اعمال قانون در سال ۹۸ نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است و‌ ۷۵ درصد جاده های اصلی استان کرمانشاه تحت پوشش سامانه های هوشمند ثبت تخلفات هستند.
در این سامانه کلیه تخلفات رانندگی رصد شده و به صورت هوشمند اعمال قانون می شوند./محمد حیدری با اشاره به نصب و عملکرد دوربین در بزرگراه های برون شهری کرمانشاه گفت: این دوربین ها برای جاده های برون شهری و بزرگراه ها تنظیم شده اند و تخلف(سرعت) رانندگان را تا ۱۱۰، کیلومتر ثبت می کنند .

پ
پ

محمد حیدری در گفتگو باخبرنگار طلوع کرمانشاه ‌، گفت:
برخورد و اعمال قانون در سال ۹۸ نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است و‌ ۷۵، درصد محورهای اصلی تحت پوشش سامانه های هوشمند ثبت تخلفات هستند.
در این سامانه کلیه تخلفات رانندگی رصد شده و به صورت هوشمند اعمال قانون می شوند.

محمد حیدری با اشاره به نصب و عملکرد دوربین در بزرگراه های برون شهری کرمانشاه گفت: این دوربین ها برای جاده های برون شهری و بزرگراه ها تنظیم شده اند و تخلف(سرعت) رانندگان را تا فاصله ۱۱۰، کیلومتری ثبت می کنند .

نگین عزتی/خبرنگار طلوع

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.