پنج شنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۵ Thursday, 18 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23872 تعداد نوشته های امروز : 5×
پرداخت به موقع گازبها موجب توسعه شبکه گازرسانی می شود/بهره مندی ۹۹درصد جمعیت شهری از نعمت گاز
08 خرداد 1397 - 13:53
شناسه : 7575
17
در گفتگو با طلوع مطرح شد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرعامل شرکت گاز کرمانشاه با تاکید براینکه از پرداخت به موقع قبوض گاز توسط مشترکان راضی هستیم، گفت: پرداخت به موقع گازبها موجب توسعه شبکه گازرسانی می شود و هم اکنون ۹۹درصد جمعیت شهری از نعمت گاز در استان بهره مند هستند.

پ
پ

سیروس شهبازی در گفتگو با پایگاه خبری طلوع؛ با بیان اینکه اکثر مشترکان گاز بهای خود را به موقع پرداخت می کنند، افزود: عمده مبالغی که تحت عنوان گازبها از سوی مردم پرداخت می شود به دو بخش تقسیم می شود.

شهبازی افزود: بخشی از مطالبات گازبها در قالب یارانه به خود مردم باز می گردد و بخش دیگر به شرکت گاز برای توسعه شبکه گازرسانی اختصاص می یابد که پرداخت به موقع موجب توسعه شبکه گازرسانی می شود.

به گفته شهبازی، مشکلی در زمینه دسترسی مناطق زلزله زده به شبکه گازرسانی وجود ندارد و علمک گاز در منازلی که ساخته شود به سرعت نصب خواهد شد.
این مسوول با تاکید براینکه هم اکنون بیش از ۹۹ درصد جمعیت شهری از نعمت گاز برخوردارند، گفت: ۳۵۰ روستای کرمانشاه از نعمت گاز در سال جاری برخوردار می شوند.

شهبازی یاداور شد، ۶۱ درصد جمعیت روستایی استان کرمانشاه از نعمت گاز طبیعی بهره مندند.

 

گفتگو از شهلا رستمی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.