شنبه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 13 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23846 تعداد نوشته های امروز : 5×
رفع موانع اشتغال و جذب سرمایه گذاری در همه بخش ها در دستور کار تمامی مدیران کرمانشاه
29 خرداد 1398 - 13:18
شناسه : 77969
14
حمایت استاندار کرمانشاه از سرمایه گذاران طلوع‌‌کرمانشاه :

به گزارش طلوع کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه؛ مهندس بازوند استاندار کرمانشاه، صبح امروز در همایش “اقتصاد شهری و تالار مذاکرات سرمایه گذاری در شهر نیلوفری ایران” گفت: به باور بنده اجر اخروی سرمایه گذاران برای ایجاد اشتغال جوانان مومن کمتر از زیارت خانه خدا نیست./دکتر طلوعی شهردار مجربی است که از زمان تصدی مسوولیت توسط وی شاهد جهش قابل قبولی در مدیریت شهری استان بوده ایم./ مهندس بازوند ادامه داد: رفع موانع اشتغال و جذب سرمایه گذاری در تمامی بخش ها باید در دستور کار تمامی مدیران استان باشند./تلاشهای خوبی برای ارتقای شاخص های کسب و کار در استان انجام شده است و از این نظر وضعیت قابل قبولی را در جدول کشوری کسب کردیم، اما باید در این مسیر حرکت مستمر و هماهنگ داشته باشیم تا اشتیاق سرمایه گذاران برای فعالیت در استان بیشتر شود./ استاندار کرمانشاه افزود: با برداشتن موانع سرمایه گذاری بستر مناسب برای جذب سرمایه گذار فراهم می شود. سرمایه گذاری جریانی غیر دستوری و سیال است که هر جا بستر مناسبی برای آن مهیا شود سرمایه گذاری به آن سمت سرازیر و سوق داده می شود.

پ
پ

 هوشنگ بازوند گفت: کرمانشاه زیر ساخت های خوبی در بخش های جاده‌ای، ریلی و هوایی دارد. اما برای تسهیل ترابری تولیدات و جذب گردشگران، به دنبال ساخت آزاد راه ها هستیم که قدمهای اولیه در این خصوص برداشته شده است تا بتوانیم از منافع سرمایه گذاران حمایت کنیم و همکاری آنها را برای سرمایه گذاری در این عرصه جلب کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه در حوزه های نفت و گاز و پتروشیمی در استان زیر ساخت های خوبی داریم  گفت:در حال جذب سرمایه گذاران جدید در این حوزه هستیم.

  وی افزود: مرز مشترک و طولانی استان کرمانشاه و عراق، بازار و فرصت مناسبی را برای استان فراهم آورده است که در تمامی حوزه ها سرمایه گذاری کنیم.

ثروت های بی بدیل و ظرفیتهای منحصر به فرد در حوزه‌های مختلف، استان کرمانشاه را به تعبیر مقام معظم رهبری به چهره زیبای ایران اسلامی تبدیل کرده است.

 هوشنگ بازوند در پایان گفت: آثار تاریخی کرمانشاه به تنهایی از چند کشور اروپایی بیشتر است و این یک فرصت و ظرفیت مناسب برای توسعه گردشگری استان است . به سرمایه گذاران قول می دهیم که با تمام توان از پروژه‌ها و سرمایه های آنان حمایت جدی کنیم.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.