پنج شنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 7 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20211 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۱۲۲۱ مجرم حرفه ای و سابقه دار در کرمانشاه شناسنامه دار شدند تعطیلی دفاتر تسهیلگری بازافرینی مناطق حاشیه ای فاجعه ای بزرگ است حذف کارتخوان از مطب‌ها موجب خدشه به اعتبار جامعه پزشکی می‌شود افزایش ۱۹۹ درصدی کشفیات سوخت در کرمانشاه آغاز فعالیت سامانه بارشی از امروز در کرمانشاه تشکیل شورای پیشگیری از جرائم پزشکی در کرمانشاه رفع نقاط حادثه خیز معابر کرمانشاه سرعت می‌گیرد ارسال پیامک هشدار برای مشترکان پرمصرف گاز در کرمانشاه عدم دسترسی مستقیم باغداران انار پاوه به بازارهای مصرف/ نبود صنایع تبدیلی، رب انار پاوه را کم طرفدار کرد طرح هادی در ۳۵۰روستای کرمانشاه تکمیل و بازنگری می شود دهکده المپیک کرمانشاه در راه گرفتن یک اعتبار دبش! جمع آوری و ساماندهی ۸۲۳ “معتاد متجاهر” در ۵ روز زمان قطعی واریز سود سهام عدالت اعلام شد/ رقم دقیق سود برگه‌ها چقدر است؟! صدور مجوز راهداری و حمل و نقل از درگاه ملی مجوز‌ها هفت خوان استخدام بیواتانول کرمانشاه ورزش کرمانشاه یک بزرگ‌تر دارد آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ خودرو سنگین از سال آینده چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما نحوه خوردن سیر خام طبق توصیه متخصصان تغذیه دستگیری راننده متخلف محور پاوه – روانسر

فرآورده‌های دارای مواد تراریخته برچسب گذاری می‌شوند
18 مرداد 1397 - 9:32
شناسه : 8406
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه از الزام سازمان غذا و دارو مبنی بر برچسب گذاری فرآورده‌های دارای مواد تراریخته توسط کارخان‌های تولیدکننده خبر داد.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه، دکتر شهریار مستوفی گفت: در ایران عمدتاً‌چهار محصول تراریخته شامل سویا، کلزا، دانه ذرت و پنبه دانه کشت می‌شود و شرکت‌های تولیدی موظفند براساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو نسبت به برچسب گذاری این محصولات اقدام نمایند.
وی با بیان اینکه مردم باید از ترکیبات و نوع فرآورده‌های غذایی مصرفی خود اطلاع کافی داشته باشند، افزود: بحث‌های زیادی در محافل علمی دنیا وجود دارد و محصولات تراریخته موافقان و مخالفانی دارد، اما مردم ایران همچنان باشک و تردید به این محصولات نگاه می‌کنند.
ایران از بهمن ماه ۱۳۷۸ عضو کنوانسیون تنوع زیستی (پروتکل کارتاهنا) است و از آن زمان به بعد از محصولت تراریخته در کشور مانیز استفاده شده است.
محصولات تراریخته، اصطلاحاً به محصولاتی گفته می‌شود که با دستکاری ژنتیکی، از حالت عادی خارج شده‌اند

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.