یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 13 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22608 تعداد نوشته های امروز : 0×
فرآورده‌های دارای مواد تراریخته برچسب گذاری می‌شوند
18 مرداد 1397 - 9:32
شناسه : 8406
13
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه از الزام سازمان غذا و دارو مبنی بر برچسب گذاری فرآورده‌های دارای مواد تراریخته توسط کارخان‌های تولیدکننده خبر داد.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه، دکتر شهریار مستوفی گفت: در ایران عمدتاً‌چهار محصول تراریخته شامل سویا، کلزا، دانه ذرت و پنبه دانه کشت می‌شود و شرکت‌های تولیدی موظفند براساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو نسبت به برچسب گذاری این محصولات اقدام نمایند.
وی با بیان اینکه مردم باید از ترکیبات و نوع فرآورده‌های غذایی مصرفی خود اطلاع کافی داشته باشند، افزود: بحث‌های زیادی در محافل علمی دنیا وجود دارد و محصولات تراریخته موافقان و مخالفانی دارد، اما مردم ایران همچنان باشک و تردید به این محصولات نگاه می‌کنند.
ایران از بهمن ماه ۱۳۷۸ عضو کنوانسیون تنوع زیستی (پروتکل کارتاهنا) است و از آن زمان به بعد از محصولت تراریخته در کشور مانیز استفاده شده است.
محصولات تراریخته، اصطلاحاً به محصولاتی گفته می‌شود که با دستکاری ژنتیکی، از حالت عادی خارج شده‌اند

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.