به گزارش طلوع کرمانشاه، دکتر شهریار مستوفی گفت: در ایران عمدتاًچهار محصول تراریخته شامل سویا، کلزا، دانه ذرت و پنبه دانه کشت میشود و شرکتهای تولیدی موظفند براساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو نسبت به برچسب گذاری این محصولات اقدام نمایند.
وی با بیان اینکه مردم باید از ترکیبات و نوع فرآوردههای غذایی مصرفی خود اطلاع کافی داشته باشند، افزود: بحثهای زیادی در محافل علمی دنیا وجود دارد و محصولات تراریخته موافقان و مخالفانی دارد، اما مردم ایران همچنان باشک و تردید به این محصولات نگاه میکنند.
ایران از بهمن ماه ۱۳۷۸ عضو کنوانسیون تنوع زیستی (پروتکل کارتاهنا) است و از آن زمان به بعد از محصولت تراریخته در کشور مانیز استفاده شده است.
محصولات تراریخته، اصطلاحاً به محصولاتی گفته میشود که با دستکاری ژنتیکی، از حالت عادی خارج شدهاند
وی با بیان اینکه مردم باید از ترکیبات و نوع فرآوردههای غذایی مصرفی خود اطلاع کافی داشته باشند، افزود: بحثهای زیادی در محافل علمی دنیا وجود دارد و محصولات تراریخته موافقان و مخالفانی دارد، اما مردم ایران همچنان باشک و تردید به این محصولات نگاه میکنند.
ایران از بهمن ماه ۱۳۷۸ عضو کنوانسیون تنوع زیستی (پروتکل کارتاهنا) است و از آن زمان به بعد از محصولت تراریخته در کشور مانیز استفاده شده است.
محصولات تراریخته، اصطلاحاً به محصولاتی گفته میشود که با دستکاری ژنتیکی، از حالت عادی خارج شدهاند
دیدگاه