شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

بازرسی بیش از ۱۲۰۰ مرکز تهیه،توزیع و فروش موادغذایی در کرمانشاه با هدف پیشگیری ازبیماری تب کریمه کنگو
28 مرداد 1398 - 11:30
شناسه : 104174
0
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- بیش از ۱۲۰۰ مورد بازرسی از قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی ها و کشتارگاه ها با هدف آموزش و پیشگیری ازبیماری تب کریمه کنگو در تابستان امسال

دکتر ابراهیم شکیبا عنوان کرد:نظارت های بهداشت محیطی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی از جمله قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی ها، کشتارگاه ها و سایرمراکز حساس موادغذایی ازابتدای فصل تابستان تشدید گردیده است./ تا کنون بیش از ۱۲۵۳ مورد بازرسی از طریق بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه و ۲۹ مورد گشت مشترک با ادارات ذیربط شامل مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، بازرسی سازمان صمت، دامپزشکی و اتاق اصناف از مراکز و اماکن مذکور انجام شده شده است./همچنین ۲۷ مورد اخطار بهداشتی، ۸ مورد تعطیلی واحدهای متخلف و ۴۵ مورد شکایت مردمی نیز بررسی شده است./در این برنامه تا کنون بیش از ۵۰۰ جلسه آموزشی جهت شاغلین قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها جگرکی ها، کشتارگاه ها و سایر مراکز حساس مواد غذایی و پرسنل بهداشتی با موضوع راههای پیشگیری از بیماری و رعایت موازین بهداشت فردی ومحیطی توسط بازرسین بهداشت محیط مراکزبهداشت تابعه برگزار گردیده است./این برنامه مستمر ادامه دارد و هم استانی های عزیز می توانند شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ۱۹۰ به بازرسان بهداشت اطلاع دهند.

پ
پ

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.