گل‎عنبر از برخورد با مراکز تهیه غذای بدون مجوز هم خبر داد و عنوان کرد: مشکل ما در برخورد با این مراکز جابجایی مداوم آنها است، زیرا گرفتن مجوزهای قانونی برای برخورد با این مراکز زمان‌بر است و تا مراحل مربوط به آن طی شود، واحد جابجا شده است.

وی معتقد است، مهمترین عاملی که باعث می‌شود این واحدها به فعالیت خود ادامه ندهند، عدم خرید مردم است.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه اظهار کرد: مردم و حتی ادارات و سازمان‌هایی که از مراکز تهیه غذا خرید می‌کنند، باید حتما سراغ مراکز معتبر و دارای پروانه بروند.به گفته گل‌عنبر، تعداد واحدهای تهیه غذا که مجوز فعالیت دارند در شهر کرمانشاه ۱۷۰ مورد است./ایسنا