شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

مراکز غذای آماده بدون مجوز؛ تهدیدی برای سلامتی کرمانشاهیان
16 دی 1397 - 11:32
شناسه : 15157
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

سیروس گل‌عنبر با بیان اینکه مراکز تهیه غذای بدون مجوز به معضلی برای شهر کرمانشاه تبدیل شده اند، افزود: نزدیک به ۱۰۰ مرکز غذای آماده غیرمجاز در کرمانشاه داریم که فعالیت آنها و غذایی که تحویل مردم می‌دهند مورد تایید نیست و بدلیل فعالیت غیرمجاز امکان نظارت بر فعالیت آنها نیز وجود ندارد.وی با بیان اینکه این مراکز رعایت کیفیت و کمیت را در پخت و عرضه غذا نمی‌کنند، ادامه داد: گاهی شاهد عرضه غذاهای ارزان قیمت از سوی این مراکز هستیم که هر پرس غذا را هفت یا هشت هزار تومان می‌فروشند که این مبلغ فقط پول برنج ایرانی و ظرف غذا هم نیست، چه برسد به آنکه هزینه گوشت و سایر مواد، هزینه پخت و سود واحد را هم تامین کند.نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه خاطرنشان کرد: وقتی غذایی با این قیمت عرضه می‌شود حتما از مواد نامرغوب در تهیه آن استفاده شده و مردم نباید فریب قیمت غذا را بخورند.

پ
پ

گل‎عنبر از برخورد با مراکز تهیه غذای بدون مجوز هم خبر داد و عنوان کرد: مشکل ما در برخورد با این مراکز جابجایی مداوم آنها است، زیرا گرفتن مجوزهای قانونی برای برخورد با این مراکز زمان‌بر است و تا مراحل مربوط به آن طی شود، واحد جابجا شده است.

وی معتقد است، مهمترین عاملی که باعث می‌شود این واحدها به فعالیت خود ادامه ندهند، عدم خرید مردم است.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه اظهار کرد: مردم و حتی ادارات و سازمان‌هایی که از مراکز تهیه غذا خرید می‌کنند، باید حتما سراغ مراکز معتبر و دارای پروانه بروند.به گفته گل‌عنبر، تعداد واحدهای تهیه غذا که مجوز فعالیت دارند در شهر کرمانشاه ۱۷۰ مورد است./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.