حاج‌محمدی گفت: تمامی کشتارگاه‌های استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا در روز عید قربان آمادگی لازم برای کشتار دام قربانی و تحویل لاشه استحصالی به مردم را دارند. همچنین هماهنگی شده در صورت تمایل مردم برای گذراندن دوره پیش سرد به منظور جلوگیری از انتقال احتمالی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نسبت به نگهداری دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه های با دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد اقدام شود و پس از آن تحویل مشتری شوند.

وی با بیان اینکه هر ساله بخش قابل توجهی از مردم تمایل به تهیه و ذبح دام و اهدای نذورات به مراکز تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و برخی از اماکن مذهبی دارند، از متولیان این مراکز خواست تمامی دام‌های اهدایی و تهیه شده توسط این مراکز را فقط در کشتارگاه‌های استان ذبح کنند/ایسنا