جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

خطرات نوشیدن آب “سرد”
13 مرداد 1399 - 12:06
شناسه : 245026
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

فرزاد بابایی نایب رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به خطرات نوشیدن آب سرد گفت:این روزها با افزایش دمای هوا، افراد ترجیح می دهند برای خنک شدن و کاهش دمای بدن، از آب سرد استفاده کنند و برای همین برای تهیه آب خنک از قالب های یخ استفاده کرده و آب را تا حد ممکن سرد می کنند و سرد می نوشند. نوشیدنی که ما به ازای لذت چند لحظه ای آن، آسیب های فراوان و بعضا دائمی به دستگاه گوارش وارد می کند.وی افزود: نوشیدن آب سرد و خنک موجب تغییرات در عروق خونی شده و این تغییرات بر تولید شیره گوارشی اثرگذار است، این تاثیرات نهایت بر فعالیت سیستم گوارشی اثر گذاشته و موجب اختلال در کارکرد این سیستم و بروز سوء هاضمه می شود.این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: دمای آب مصرفی نهایتا باید سه تا پنج درجه پایین‌تر از دمای بدن باشد و بیشتر از این مقدار بویژه در طولانی مدت آسیب های جدی برای دستگاه گوارش خواهد داشت.

پ
پ

فرزاد بابایی نایب رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به خطرات نوشیدن آب سرد گفت: خیلی ها در این روزها به مصرف آب سرد و خنک روی می‌آورند و این درحالی است که مصرف آب با دمای خیلی بالاتر یا خیلی پایین‌تر از دمای بدن می تواند آسیب رسان باشد.

بابایی در خصوص تاثیرات نوشیدن آب سرد بر چرب شدن کبد هم گفت: هنوز پایه علمی برای این حرف به دست نیامده، اما اثرات منفی آب سرد بر دستگاه گوارش ثابت شده و کبد هم بخشی از این دستگاه است.

این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: دمای آب مصرفی نهایتا باید سه تا پنج درجه پایین‌تر از دمای بدن باشد و بیشتر از این مقدار بویژه در طولانی مدت آسیب های جدی برای دستگاه گوارش خواهد داشت.

بابایی در ادامه در خصوص میزان مصرف آب در این روزهای گرم گفت: در منابع بسیاری توصیه به نوشیدن شش تا هشت لیوان آب در روز می شود و باید توجه داشت این میزان آب هم آب نوشیدنی معمولی را شامل می شود و هم آبی که از طریق مصرف غذا و سبزیجات وارد بدن می شود.

وی افزود: در بسیاری مواد خوراکی و بویژه میوه و سبزیجات، آب پنهان داریم، بطوری که ۹۰ درصد کاهو از آب تشکیل شده و مصرف این نوع خوراکی ها می تواند حجم مناسبی از آب بدن را تامین کند.

بابایی تاکید کرد: آنچه که در این میان مهم است این است که افراد باید قبل از تشنه شدن آب بنوشند، زیرا بروز احساس تشنگی نشان دهنده ایجاد اختلال در سیستم و مکانیسم های متابولیسمی بدن است و باید پیش از آن، آب کافی در اختیار آنها قرار گیرد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.