میرابراهیمی افزود: مثلاً گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده کیلویی ۷۴ هزار تومان است؛ خب برای کباب ۲۰۰ گرمی، تنها باید ۱۵ هزار تومان گوشت مصرف شود؛ پس کباب کوبیدهای که با قیمتهایی پایینتر از این رقم عرضه میشود، کیفیت لازم را ندارد.
وی در ادامه در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر اینکه برخی رستورانداران تهرانی، اقدام به تهیه گوشت مورد نیاز خود از محل توزیع گوشت تنظیم بازاری میکنند، با رد این ادعا گفت: به صورت منطقی این ادعا نمیتواند درست باشد چراکه وقتی با کارت ملی، تنها ۳ تا ۵ کیلو گوشت میدهند، این میزان گوشت، چقدر از نیاز یک رستوران به گوشت را تامین میکند و این میزان حتی در چرخ گوشت صنعتی رستورانها، قابلیت چرخ شدن را هم ندارد.
میرابراهیمی در پایان گفت: ما در جلسهای که با شرکت پشتیبانی دام داشتیم، مشکلات همکارانمان را انعکاس دادیم و آنها هم قول دادند که گوشت مورد نیاز ما را با قیمت دولتی تامین کنند ولی متاسفانه هیچوقت به این وعده عمل نشد و به دلیل آنکه اعلام کردند با کمبود گوشت مواجه هستند، از ارائه گوشت دولتی به رستورانها خودداری کردند./تسنیم
دیدگاه