جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

مجوز ستاد کرونا و وزارت بهداشت شرط برگزاری کلاس‌های عملی دانشگاه‌ها
24 دی 1399 - 9:27
شناسه : 263949
1
 معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: طلوع‌‌کرمانشاه :

علی خاکی صدیق درباره نحوه شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری دانشگاه ها، اظهار داشت: دانشگاه ها آمادگی دارند برای دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی پذیرای دانشجویان باشند اما حضور دانشجویان برای ترم آینده در دانشگاه منوط به مجوز ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت است./معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد: بسیاری از دانشجویان دانشگاه های جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای، بومی همان شهر و مشغول به تحصیل در دانشگاه محل زندگی هستند. در صورتی که ستاد ملی کرونا مجوز صادر کند، امکان برگزاری دروس عملی برای این دانشجویان هم وجود دارد./خاکی صدیق با بیان اینکه درخواست وزارت علوم برای ستاد ملی مقابله با کرونا به زودی ارسال می شود، خاطرنشان کرد: شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری مانند سال های گذشته است اما برخی دانشگاه ها به دلیل شروع با تاخیر ترم نخست تحصیلی دانشجویان ورودی جدید، ترم جاری را با دو تا سه هفته تاخیر به اتمام می رسانند و ترم دوم را دو تا سه هفته دیرتر آغاز می کنند./وی درباره برگزاری حضوری کلاس های تئوری که با آموزش الکترونیکی در حال انجام است، گفت: اولویت برای حضور دانشجویان در دانشگاه با دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی است. با این وجود، سلامتی دانشجویان در اولویت است که در صورت فراهم آمدن شرایط، در دانشگاه حضور می یابند./دانشجویان و اعضای هیأت علمی هم اکنون در مرحله برگزاری امتحانات پایان ترم قرار دارند و دانشگاه هایی که ترم را با تاخیر برای دانشجویان ورودی جدید آغاز کردند در دو تا سه هفته آینده به استقبال امتحانات می روند.

پ
پ

 معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: برگزاری کلاس‌های عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی در ترم دوم دانشگاه‌ها منوط به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اولویت توجه به سلامت دانشجویان، امکانپذیر است.

علی خاکی صدیق درباره نحوه شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری دانشگاه ها، اظهار داشت: دانشگاه ها آمادگی دارند برای دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی پذیرای دانشجویان باشند اما حضور دانشجویان برای ترم آینده در دانشگاه منوط به مجوز ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت است.

معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد: بسیاری از دانشجویان دانشگاه های جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای، بومی همان شهر و مشغول به تحصیل در دانشگاه محل زندگی هستند. در صورتی که ستاد ملی کرونا مجوز صادر کند، امکان برگزاری دروس عملی برای این دانشجویان هم وجود دارد.

خاکی صدیق با بیان اینکه درخواست وزارت علوم برای ستاد ملی مقابله با کرونا به زودی ارسال می شود، خاطرنشان کرد: شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری مانند سال های گذشته است اما برخی دانشگاه ها به دلیل شروع با تاخیر ترم نخست تحصیلی دانشجویان ورودی جدید، ترم جاری را با دو تا سه هفته تاخیر به اتمام می رسانند و ترم دوم را دو تا سه هفته دیرتر آغاز می کنند.

وی درباره برگزاری حضوری کلاس های تئوری که با آموزش الکترونیکی در حال انجام است، گفت: اولویت برای حضور دانشجویان در دانشگاه با دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی است. با این وجود، سلامتی دانشجویان در اولویت است که در صورت فراهم آمدن شرایط، در دانشگاه حضور می یابند.

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیش از این اعلام کرده بود که دانشگاه ها برای برگزاری حضوری و غیرحضوری کلاس ها آمادگی کامل دارند.

دانشجویان و اعضای هیأت علمی هم اکنون در مرحله برگزاری امتحانات پایان ترم قرار دارند و دانشگاه هایی که ترم را با تاخیر برای دانشجویان ورودی جدید آغاز کردند در دو تا سه هفته آینده به استقبال امتحانات می روند./ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.