مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در ۲ ماه گذشته ۴۷ هزار و ۶۵۶ کیلوگرم مواد غذایی و فاسد امحا شده است.

شهریار مستوفی اظهار کرد: در بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ۲ ماه اخیر ۴۷ هزار و ۶۵۶ کیلوگرم مواد غذایی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.

وی افزود: رعایت دقیق شرایط نگهداری مواد غذایی بسیار حائز اهمیت بوده که متأسفانه گاهاً توسط تولیدکنندگان، عرضه و مصرف کنندگان به این شرایط توجه نشده و سبب فساد مواد غذایی خواهد شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: مصرف کنندگان باید توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضا محصولات غذایی و بهداشتی داشته باشند.

مستوفی ادامه داد: تأمین سلامت مواد غذایی شرط لازم برای تأمین سلامت و یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار آمده و در حقیقت عدم نگهداری صحیح، اسراف و دور ریز مواد غذایی و تکنولوژی نامناسب نگهداری یکی از چالش‌های مهم تهدید کننده امنیت غذایی است.

وی خاطر نشان کرد: سالانه هزاران تن مواد غذایی غیر قابل مصرف معدوم می‌شود و این در حالی است که بیش از ۸۰۰ میلیون در جهان دچار گرسنگی و نزدیک به ۲ میلیارد نفر از سو تغذیه رنج می‌برند.