جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

مصرف اسیدهای چرب گیاهی ریسک مرگ را کاهش می دهد
01 آبان 1400 - 9:59
شناسه : 273238
1
مطالعات نشان می دهد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

 بدن انسان به انواع مواد مغذی از جمله مواد مغذی که از چربی تأمین می‌شود، نیاز دارد./آلفا لینولنیک اسید (ALA) یک اسید چرب اُمگا ۳ است که بدن به آن نیاز دارد. بدن آن را تولید نمی‌کند، بنابراین افراد باید آن را از طریق رژیم غذایی دریافت کنند که از منابع گیاهی بدست می آیند./تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی حاوی میزان بالا ALA ممکن است خطر مرگ و میر کلی را کاهش دهد./به گفته انجمن قلب آمریکا، اسیدهای چرب امگا ۳ از منابع چربی‌های غیر اشباع، از جمله روغن‌های گیاهی، آجیل و دانه‌ها به دست می‌آید. منابع چربی‌های اشباع نشده عبارتند از سویا، روغن کانولا، گردو و دانه کتان./همه این منابع حاوی ALA هستند. انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که مردم بیشتر چربی رژیم غذایی خود را از منابع چربی غیراشباع دریافت کنند که ALA را جز ضروری رژیم غذایی می‌کند./محققان پی بردند مصرف زیاد ALA با خطر کمتر مرگ به هر علتی همراه بود. همچنین با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری عروق کرونر همراه است.

پ
پ

تحقیق جدید به بررسی تاثیرات اسیدهای چرب گیاهی بر ریسک مرگ می پردازد.

 بدن انسان به انواع مواد مغذی از جمله مواد مغذی که از چربی تأمین می‌شود، نیاز دارد.

آلفا لینولنیک اسید (ALA) یک اسید چرب اُمگا ۳ است که بدن به آن نیاز دارد. بدن آن را تولید نمی‌کند، بنابراین افراد باید آن را از طریق رژیم غذایی دریافت کنند که از منابع گیاهی بدست می آیند.

تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی حاوی میزان بالا ALA ممکن است خطر مرگ و میر کلی را کاهش دهد.

بدن از اسیدهای چرب اُمگا ۳ برای اهداف مختلفی از جمله به عنوان منبع انرژی و حفظ ساختار سلول‌های خود استفاده می‌کند.

به گفته انجمن قلب آمریکا، اسیدهای چرب امگا ۳ از منابع چربی‌های غیر اشباع، از جمله روغن‌های گیاهی، آجیل و دانه‌ها به دست می‌آید. منابع چربی‌های اشباع نشده عبارتند از سویا، روغن کانولا، گردو و دانه کتان.

همه این منابع حاوی ALA هستند. انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که مردم بیشتر چربی رژیم غذایی خود را از منابع چربی غیراشباع دریافت کنند که ALA را جز ضروری رژیم غذایی می‌کند.

محققان پی بردند مصرف زیاد ALA با خطر کمتر مرگ به هر علتی همراه بود. همچنین با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری عروق کرونر همراه است.

محققان به طور خاص در یافته‌های خود خاطرنشان می‌کنند افزایش هر یک گرم مصرف ALA در روز با ۵ درصد خطر کمتر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی مرتبط است./مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.