شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

خطرات کوهنوردی در روزهای زمستانی
01 دی 1400 - 12:40
شناسه : 275017
0
مسئول کمیته فنی هیات کوهنوردی کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

حسام الدین کرجی بااشاره به شرایط متفاوت کوهنوردی در روزهای زمستانی، اظهارکرد: باتوجه به بارش برف و باران، برودت هوا و افت دما در این فصل، کوهنوردی می تواند خطراتی را برای افراد به همراه داشته باشد./وی ادامه داد: یکی از مهمترین خطراتی که در این فصل کوهنوردان را تهدید می کند، ریزش بهمن در کوه است که این پدیده معمولا تابع هیچ قانونی نیست و هر آن ممکن است اتفاق بیفتد./مسئول کمیته فنی هیات کوهنوردی کرمانشاه با بیان اینکه شیب های ۳۵ تا ۴۵ درجه مستعدترین و خطرناک ترین شیب برای وقوع بهمن در کوهستان است، عنوان کرد: با این حال گاها در شیب های کمتر هم وقوع بهمن را داشته ایم./کرجی در ادامه افزود: معمولا در جبهه های جنوبی کوهستان که آفتابگیر است، احتمال وقوع بهمن پایین است، برای همین کوهنوردان می توانند ۷۲ ساعت پس از بارش برف برای کوهنوردی در این مناطق اقدام کنند، اما در جبهه های شمالی که آفتابگیر نیست، نباید تا یک هفته بعد از بارش برف به این مناطق رفت./وی ادامه داد: علاوه بر بهمن، گاها شاهد رعد و برق همراه با بارش های باران در این فصل هستیم که این مسئله هم می تواند برای کوهنوردان خطر جدی داشته باشد./مسئول کمیته فنی هیات کوهنوردی کرمانشاه تصریح کرد: استفاده از گوشی همراه و نیز همراه داشتن وسایل فلزی در ارتفاعات در زمان صاعقه بسیار خطرناک است.

پ
پ

مسئول کمیته فنی هیات کوهنوردی کرمانشاه به کوهنوردان توصیه کرد، حتی الامکان در روزهای زمستانی بویژه روزهای برفی به کوهستان نروند.  

حسام الدین کرجی بااشاره به شرایط متفاوت کوهنوردی در روزهای زمستانی، اظهارکرد: باتوجه به بارش برف و باران، برودت هوا و افت دما در این فصل، کوهنوردی می تواند خطراتی را برای افراد به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین خطراتی که در این فصل کوهنوردان را تهدید می کند، ریزش بهمن در کوه است که این پدیده معمولا تابع هیچ قانونی نیست و هر آن ممکن است اتفاق بیفتد.

مسئول کمیته فنی هیات کوهنوردی کرمانشاه با بیان اینکه شیب های ۳۵ تا ۴۵ درجه مستعدترین و خطرناک ترین شیب برای وقوع بهمن در کوهستان است، عنوان کرد: با این حال گاها در شیب های کمتر هم وقوع بهمن را داشته ایم.

وی تصریح کرد: نشستن برف روی یخبندان و یخبندان پس از بارش برف احتمال وقوع بهمن را در کوهستان بالاتر می برد، اما اگر پس از بارش برف هوا گرم باشد و آفتاب بتابد، به دلیل ذوب شدن لایه های بالایی برف، لایه های پایین پایدارتر می شود و احتمال بهمن کمتر است.

کرجی در ادامه افزود: معمولا در جبهه های جنوبی کوهستان که آفتابگیر است، احتمال وقوع بهمن پایین است، برای همین کوهنوردان می توانند ۷۲ ساعت پس از بارش برف برای کوهنوردی در این مناطق اقدام کنند، اما در جبهه های شمالی که آفتابگیر نیست، نباید تا یک هفته بعد از بارش برف به این مناطق رفت.  

وی ادامه داد: علاوه بر بهمن، گاها شاهد رعد و برق همراه با بارش های باران در این فصل هستیم که این مسئله هم می تواند برای کوهنوردان خطر جدی داشته باشد.

مسئول کمیته فنی هیات کوهنوردی کرمانشاه تصریح کرد: استفاده از گوشی همراه و نیز همراه داشتن وسایل فلزی در ارتفاعات در زمان صاعقه بسیار خطرناک است.

وی در ادامه با  تاکید براینکه کوهنوردان دراین فصل نباید به تنهایی برای رفتن به کوه اقدام کنند، عنوان کرد: در این فصل خطر حمله حیوانات وحشی همچون خرس و گرگ در کوهستان وجود دارد، بنابراین به تنهایی به کوهستان رفتن در این فصل از سال کار بسیار خطرناکی است.

کرجی با بیان اینکه کوهنوردان در این فصل باید با تجهیزات مناسب و کافی به کوه بروند، عنوان کرد: گذراندن دوره های آموزشی لازم و نیز آشنا بودن با نحوه استفاده از تجهیزات می تواند به کوهنوردان کمک کند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.