جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به “وبا”
07 تیر 1401 - 9:27
شناسه : 278775
1
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاهY طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به اینکه یکی زا راه های انتقال وبا از طریق نوشیدن آب آلوده است، گفت:توصیه می شود افراد از آب لوله کشی کلردار برای نوشیدن و شستشوی ظروف و سبزیجات استفاده کرده و از آشامیدن آب‌های نامطمئن در پارک‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب کنند و در صورت عدم دسترسی به آب لوله کشی، حتما آب را بجوشانند و پس از سرد شدن مصرف کنند/ توصیه می شود افراد سبزیجات و میوه‌ها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین، گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنند/شکیبا توصیه کرد، افراد از خرید و مصرف مواد غذایی پر خطر نظیرآب میوه، بستنی، کباب و … از دستفروشان و دوره گردها اجتناب کرده و حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنند/رییس مرکز بهداشت کرمانشاه از افراد خواست غذاها را به اندازه نیاز  وبه صورت تازه تهیه و در یخچال نگهداری کنند و از قرار دادن سبزی و میوه‌ های نشسته در یخچال جداً خودداری کنند/وی توصیه کرد، بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود/وی به نقش رعایت بهداشت فردی در پیشگیری از ابتلا به وبا اشاره کرد و گفت: افراد باید قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج، دست‌های خود را با آب سالم و صابون بشویند/شکیبا همچنین از افراد خواست، زباله را در کیسه‌های مخصوص زباله نگهداری کرده و در سطل های محل جمع آوری پسماند قرار دهند/وی به افراد توصیه کرد، از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده کرده و یا شیر را به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانند/معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از افراد خواست، در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را در کنار میوه و سبزیجات نشسته و گوشت خام قرار ندهند/ در مسافرت‌ها هم باید حتما از لیوان شخصی، آب بسته بندی شده و میوه‌های قابل پوست کندن استفاده شود/وی توصیه کرد افراد هنگام استفاده از استخرهای شنا موازین بهداشتی را رعایت کنند.

پ
پ
 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ارائه برخی توصیه های بهداشت محیطی برای پیشگیری از ابتلا به وبا پرداخت.

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به اینکه یکی زا راه های انتقال وبا از طریق نوشیدن آب آلوده است، گفت: توصیه می شود افراد از آب لوله کشی کلردار برای نوشیدن و شستشوی ظروف و سبزیجات استفاده کرده و از آشامیدن آب‌های نامطمئن در پارک‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب کنند و در صورت عدم دسترسی به آب لوله کشی، حتما آب را بجوشانند و پس از سرد شدن مصرف کنند.

وی گفت: توصیه می شود افراد سبزیجات و میوه‌ها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین، گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنند.

شکیبا توصیه کرد، افراد از خرید و مصرف مواد غذایی پر خطر نظیرآب میوه، بستنی، کباب و … از دستفروشان و دوره گردها اجتناب کرده و حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنند.

رییس مرکز بهداشت کرمانشاه از افراد خواست غذاها را به اندازه نیاز  وبه صورت تازه تهیه و در یخچال نگهداری کنند و از قرار دادن سبزی و میوه‌ های نشسته در یخچال جداً خودداری کنند.

وی توصیه کرد، بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود.

وی به نقش رعایت بهداشت فردی در پیشگیری از ابتلا به وبا اشاره کرد و گفت: افراد باید قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج، دست‌های خود را با آب سالم و صابون بشویند.

شکیبا همچنین از افراد خواست، زباله را در کیسه‌های مخصوص زباله نگهداری کرده و در سطل های محل جمع آوری پسماند قرار دهند.

وی به افراد توصیه کرد، از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده کرده و یا شیر را به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از افراد خواست، در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را در کنار میوه و سبزیجات نشسته و گوشت خام قرار ندهند.

شکییا ادامه داد: در مسافرت‌ها هم باید حتما از لیوان شخصی، آب بسته بندی شده و میوه‌های قابل پوست کندن استفاده شود.

وی توصیه کرد افراد هنگام استفاده از استخرهای شنا موازین بهداشتی را رعایت کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.