جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

توقیف و جمع آوری بیش از ۱۵ تن موادغذایی غیر مجاز و فاسد در ” برنامه سلامت نوروزی”
14 فروردین 1398 - 18:42
شناسه : 43121
1
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : بیش از ۱۵ تن موادغذایی غیر مجاز و فاسد در " برنامه سلامت نوروزی" توقیف و جمع آوری شد . طلوع‌‌کرمانشاه :

شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در برنامه سلامت نوروزی تا کنون ۱۵۹۴۱ کیلوگرم موادغذایی غیرمجاز و فاسد از چرخه مصرف توقیف و جمع آوری شده و ۱۸۱۳۷ مورد بازرسی از مراکز و اماکن توسط بازرسین بهداشت محیط صورت گرفته است/وی گفت : در برنامه امسال ۲۶۰ کارشناس بهداشت محیط در قالب ۱۲۳ تیم در روز‌های عادی و ۲۳ تیم در روز‌های تعطیل، کار بازرسی از اماکن تهیه و توزیع غذا، فروشگاه‌ها، هتل‌ها، کارگاه‌های قنادی، نانوایی‌ها و در مجموع هر مکان تهیه و توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی را بر عهده داشتند/وی افزود : برنامه سلامت نوروزی امسال از ۲۹ اسفند آغاز و تا ۲۰ فروردین ادامه خواهد داشت و بیش از ۲۸ هزار مکان تهیه و توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی در سطح استان فعال است/خبرنگاران

پ
پ

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.