جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

باید با احیای “چاقوی کرند” بازار فروش آن را گسترش دهیم
30 بهمن 1396 - 10:00
شناسه : 5183
0
معاون صنایع دستی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: برای ثبت ملی چاقوی کرند باید برخی از زیرساخت‌ها مهیا باشد که فعلا نیست.

پ
پ

پروانه حیدری بابیان اینکه در حال حاضر در سطح استا ۱۴۱ نفر با داشتن مجوز اداره کل میراث فرهنگی درحوزه “آهنگری سنتی” مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: البته این تعداد افرادی را شامل می شود که در سامانه اطلاعات هنرمندان صنایع دستی استان مشخصات آنان ثبت شده  و قطعا تعداد هنرمندان صنعتگر رشته آهنگری سنتی در استان بیش از اینهاست که به دلایل مختلف هنوز اسامی آنان در سامانه ثبت نشده است.
 
معاون صنایع دستی استان کرمانشاه تصریح کرد: رشته چاقوسازی از دیرباز یکی از رشته‌های بومی صنایع دستی استان کرمانشاه بوده و پایلوت آن در شهر کرندغرب است.
 
وی با بیان اینکه چاقوی کرند دارای کیفیت خاصی است، افزود: می توانیم ادعا کنیم که چاقوی کرند از نظر کیفی در سطح کشور حرف زیادی برای گفتن دارد.
 
 حیدری به مشکلات پیش روی ثبت ملی کردن چاقوی کرند اشاره کرد و گفت: از سالهای گذشته به دلیل کمتر شدن فعالیت صنعتگران چاقو ساز کرند غرب، این رشته در استان کمرنگ شده و روبه افول است، لذا باید تلاش کنیم تعداد کارگاه‌های فعال این رشته را افزایش دهیم.
 
وی تاکید کرد: همچنین عدم تمایل هنرمندان صنعتگر چاقو ساز کرند نسبت به به روزرسانی محصولاتشان سبب شده بازار فروش محصولات خود را از دست بدهیم.
 
معاون صنایع دستی استان کرمانشاه تاکید کرد: یکی دیگر از آیتم هایی که برای ثبت ملی چاقوی کرند باید به آن توجه کنیم بحث افزایش صادرات این محصول است که در حال حاضر رقم آن در استان ناچیز است.
 
وی عنوان کرد: با وجود این مسائل زیرساخت‌های ثبت ملی چاقوی کرند فعلا مهیا نیست.
 
حیدری با بیان اینکه در ورودی شهر کرند ۱۸ کارگاه صنایع فلزی فعال است، یادآورشد: باید سایر دستگاه های ذیربط همکاری کنند تا با احیای چاقوی کرند بازار فروش آن را گسترده کنیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.