جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

طنین نوای موسیقی اصیل ایرانی به تاریخ پیوست
19 تیر 1397 - 13:18
شناسه : 8094
3
ساز ناکوک موسیقی فاخر ایرانی و غفلت مسئولان؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

موسیقی در دنیای کنونی یک نیاز و مطالبه به ویژه برای قشر جوان محسوب می شود و آنچه مایه تأثر است، بی توجهی صدا و سیما به ذائقه مردم است، صدا و سیما آنطور که باید نتوانسته آثار فاخر در باب موسیقی اصیل را تولید کند و بعضا به آثار تقلیدی بسنده شده است.

پ
پ

طلوع کرمانشاه- موسیقی از دیرباز جایگاه بسیار والایی در ایران زمین و به‌ویژه دیار کرمانشاه داشته و موسیقی دانان بزرگ در مناسبت‌های مختلف، طبل و و کرنا و آلات موسیقی خود را می‌نواختند، اما موسیقی در دوران اوستا بر پایه آیینی آئینی، بزمی و رزمی مرسوم بود و در جشن‌های طبیعت و روزهای تاریخی و ملی نواها و موسیقی ایرانی ویژه‌ای اجرا می‌گردید.
ایرانیان از دیرباز شیفته موسیقی بودند و البته موسیقی نیز به عنوان یک علم مقدس شاخه‌ای از ریاضیات محسوب می‌شد و به واقع در برهه ای روحانیون صاحب نام در این عرصه بودند. همچنانکه ابوریحان محمد بن احمد بیرونی بزرگ‌ترین دانشمند مسلمان و از بزرگ‌ترین دانشمندان فارسی‌زبان نیز کتابی ارزشمند در باب موسیقی اصیل دارد که متأسفانه تدریس آن در این برهه با غفلت مواجه شده است.
فارابی نیز کتابی ارزشمند در باب موسیقی دارد که جنبه‌های مختلف موسیقی را تعیین می‌کند و از این اندوخته علمی هنری ارزشمند نیز غفلت شده است.
اما موسیقی در دنیای کنونی یک نیاز و مطالبه به ویژه برای قشر جوان محسوب می شود و آنچه مایه تأثر است، بی توجهی صدا و سیما به ذائقه مردم است، صدا و سیما آنطور که باید نتوانسته آثار فاخر در باب موسیقی اصیل را تولید کند و بعضا به آثار تقلیدی بسنده شده است. حتی در تقلید از موسیقی اصیل و فاخر و حتی سمفونی های فاخر غرب مانند سمفونی بتهوون نیز جا مانده ایم.
آنچه مسلّم است؛ دستگاه های فرهنگی و متولی در عرصه هنر و موسیقی باید صدچندان به این هنر گرانبها توجه کنند و در عرصه تدریس موسیقی های اصیل گامهای موثری برداشته شود متاسفانه حتی تدریس موسیقی های اصیل در استان کرمانشاه نیز کمرنگ است و این امر سبب شده تا گرایش به سمت موسیقی‌های مبتذل و تقلیدی رواج یابد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.