چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 1 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20847 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟

مدیر نظارت بر موادغذایی، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند
12 مهر 1397 - 15:27
شناسه : 9405
6
شعار امسال روز جهانی بهداشت «پیش به سوی گرسنگی صفر تا سال 2030»، طلوع‌‌کرمانشاه :

مصطفوی با اشاره به مشکلات مهم حوزه غذا، ۷۶ درصد بیماری‌های غیرواگیر را از تغذیه نامناسب دانست و افزود: میزان مصرف نمک در کشور ۲ برابر استاندار جهانی گزارش شده است/ مصرف جهانی چربی ۱۵ گرم است در حالی که در ایران حدود ۵۰ گرم مصرف می‌شود/ سیاست‌های غذا و دارو کاهش چربی‌های ترانس در روغن‌های خوراکی است که در استان ما کاملا کنترل شده است/تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند.

پ
پ

شهریار مصطفوی ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه، بحث غذا را مهمترین مباحث در دنیا و بزرگ‌ترین مشغله مردم دانست و اظهار داشت: عوامل مهمی در این حوزه دخالت دارند.

مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به شعار امسال روز جهانی بهداشت «پیش به سوی گرسنگی صفر تا سال ۲۰۳۰»، افزود: برخورداری از تغذیه سالم با دسترسی آسان به اندازه کافی و سالم از ضروریت‌های زندگی است، اما این مساله مهم با چالش‌هایی از جمله تقلبات مواد غذایی ( استفاده از رنگ‌های غیرمجاز، عدم استفاده از برچسب سلامت، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و…) مواجه است که سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

وی در خصوص محصولات تراریخته، گفت: مصرف کنندگان حق دارند که از محصولات تراریخته آگاه باشند، در دنیا بحث محصولات تراریخته موافق‌ها و مخالفان زیادی دارد و هیچ شاهدی در دنیا ثابت نکرده که محصولات تراریخته می‌تواند تهدیدی برای جامعه داشته باشد.

مصطفوی با اشاره به مشکلات مهم حوزه غذا، ۷۶ درصد بیماری‌های غیرواگیر را از تغذیه نامناسب دانست و افزود: میزان مصرف نمک در کشور ۲ برابر استاندار جهانی گزارش شده است.

آن‌طور که این مسؤول می‌گوید، مصرف جهانی چربی ۱۵ گرم است در حالی که در ایران حدود ۵۰ گرم مصرف می‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر در کشور دو‌سوم مرگ و میر را شامل می‌شود، تصریح کرد: سیاست‌های غذا و دارو کاهش چربی‌های ترانس در روغن‌های خوراکی است که در استان ما کاملا کنترل شده است.

مصطفوی از دیگر نگرانی‌ها به بحث چاقی و اضافه وزن اشاره و بیان کرد: تنها ۳۰ در صد مردم وزن مناسب دارند/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.