یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 12 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20885 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

توقیف ۴۰۰ خودرو فاقد پلاک و پلاک مخدوش در کرمانشاه همچنان سوءمدیریت در کرمانشاه قربانی می‌گیرد/تحقق تعهد اشتغال‌ شرط لازم اما ناکافی! «نداشتن بودجه» بدترین سخنی ست که بر زبان می آید/ باید هرمیزان‌بودجه به همان اندازه رفاه بیاورد  مدیران ۳۰۰ اقامتگاه بوم‌گردی ایران به کرمانشاه سفر می‌کنند رابطه بیماری‌های دهان و دندان با سرطان سامانه بارشی جدید در راه کرمانشاه «مصری» و «رنجبر» منتخب مردم کرمانشاه در مجلس شدند تخلفات فضای مجازی در کرمانشاه مورد رصد قرار می گیرد اگر این نشانه ها را روی انگشتانتان دارید یعنی فشارخون شما بالاست پایان مهلت تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم کشتار غیرمجاز دام‌در منطقه اورامانات بیشتر دیده می‌شود جهانبخش امینی:برای کاهش هزینه‌های درمانی برنامه دارم/پیگیر تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی هستم پلمب ۲۰آرایشگاه متخلف زنانه در کرمانشاه /انجام امور مربوط به پزشکی در آرایشگاه ها ممنوع است کرمانشاه می‌تواند پایگاه اتومبیلرانی غرب کشور شود تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟ کلانشهردرمانده برای رسیدن به توسعه/ فوریت گرایی ضدتوسعه شهری است باید شرایط زندگی آسان برای معلولان و بیماران خاص فراهم شود ۹۶۵ زائر کرمانشاهی راهی حج تمتع می‌شوند ثبت نام از متقاضیان شرکت در آزمون ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره آغاز شد تولید و توزیع ۶۰۰ هزار نشا‌ء گُل‌فصلی در کرمانشاه

خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند
09 اردیبهشت 1403 - 10:52
شناسه : 292985
0
 نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی؛ طلوع‌‌کرمانشاه : نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی با بیان اینکه چند عامل مهم باعث شده که این برند در معرض خطر قرار گیرد، یکی از مهمترین این موارد را تولید برخی روغن‌های بی‌کیفیت و عرضه آن به عنوان روغن کرمانشاهی دانست که گاهی توسط مردم دیگر استان‌ها خریداری می‌شود و به برند روغن کرمانشاهی صدمه می‌زند/وی عدم ساماندهی تولیدکنندگان و توجه به برندسازی و بسته‌بندی این محصول را نیز از دیگر مشکلات برشمرد و اظهار کرد: اکنون تنها سه یا چهار تولیدکننده در کرمانشاه روغن حیوانی را به صورت بسته‌بندی شده عرضه می‌کنند و مابقی تولید روغن را به صورت سنتی انجام می‌دهند/نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی از نبود قیمت‌گذاری مشخص و کارشناسی شده مطابق با کیفیت روغن حیوانی نیز یاد کرد که از یکسو باعث می‌شود برخی گرانفروشی کنند و از سوی دیگر مردم نیز نمی‌دانند روغن با کیفیت چه قیمتی دارد تا سراغ روغن‌های ارزان قیمت بی کیفیت نروند/درکه از جالی خالی حمایت از تولیدکنندگان روغن حیوانی نیز خبر داد و اظهار کرد: هرچقدر تولیدکنندگان چه سنتی و چه افرادی که تولیدات بسته‌بندی شده دارند بیشتر حمایت شوند، می‌توانند تولید خود را بیشتر کرده و برند روغن حیوانی کرمانشاه را گسترش دهند.
منبع : ایسنا
پ
پ

 نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی، از چند عامل مهمی یاد کرد که می‌تواند به برند روغن کرمانشاهی صدمه بزند و حتما باید تدابیری برای آن در نظر گرفته شود.

وحید درکه، با اشاره به اینکه تولید روغن حیوانی اصیل از دیرباز در اختیار کرمانشاه بوده و ظرفیت‌های بسیار زیادی در این حوزه داریم، گفت: متاسفانه آنطور که باید از ظرفیت روغن حیوانی استفاده نشده است.

وی از ویژگی‌های روغن حیوانی کرمانشاه یاد کرد که عطر و طعم خاص خود را داشته و بسیار مرغوب است و افزود: تولید این روغن هم توسط عشایر و دامداران و هم توسط برخی تولیدکنندگان به صورت بسته‌بندی شده انجام می‌شود.

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی با بیان اینکه چند عامل مهم باعث شده که این برند در معرض خطر قرار گیرد، یکی از مهمترین این موارد را تولید برخی روغن‌های بی‌کیفیت و عرضه آن به عنوان روغن کرمانشاهی دانست که گاهی توسط مردم دیگر استان‌ها خریداری می‌شود و به برند روغن کرمانشاهی صدمه می‌زند.

وی عدم ساماندهی تولیدکنندگان و توجه به برندسازی و بسته‌بندی این محصول را نیز از دیگر مشکلات برشمرد و اظهار کرد: اکنون تنها سه یا چهار تولیدکننده در کرمانشاه روغن حیوانی را به صورت بسته‌بندی شده عرضه می‌کنند و مابقی تولید روغن را به صورت سنتی انجام می‌دهند.

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی از نبود قیمت‌گذاری مشخص و کارشناسی شده مطابق با کیفیت روغن حیوانی نیز یاد کرد که از یکسو باعث می‌شود برخی گرانفروشی کنند و از سوی دیگر مردم نیز نمی‌دانند روغن با کیفیت چه قیمتی دارد تا سراغ روغن‌های ارزان قیمت بی کیفیت نروند.

درکه از جالی خالی حمایت از تولیدکنندگان روغن حیوانی نیز خبر داد و اظهار کرد: هرچقدر تولیدکنندگان چه سنتی و چه افرادی که تولیدات بسته‌بندی شده دارند بیشتر حمایت شوند، می‌توانند تولید خود را بیشتر کرده و برند روغن حیوانی کرمانشاه را گسترش دهند.

وی با بیان اینکه اکنون برخی از استان‌های دیگر نیز به تولید روغن حیوانی روی آورده اند در حالیکه این روغن از دیرباز در اختیار کرمانشاه بوده، تاکید کرد: اگر اقدامات جدی برای حمایت از روغن حیوانی کرمانشاه صورت نگیرد، استان‌های دیگر از ما پیشی خواهند گرفت.

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی معتقد است؛ روغن حیوانی کرمانشاه چنانچه حمایت شود، ظرفیت عظیمی هم برای مصرف داخل کشور و هم صادرات به کشورهای دیگر دارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.