شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

توقیف بیش از ۱۹۳ تن مواد غذایی فاسد در کرمانشاه
13 بهمن 1397 - 9:22
شناسه : 17707
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمی از توقیف و کشف ۱۹۳ هزار و ۸۶۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح استان خبر داد و گفت: از آنجا که برخی بیماری‌های مسری از طریق فرد به دیگران منتقل می شود فروشندگان مراکز تهیه و توزیع غذا و مکان های عمومی سالیانه یا ۶ ماه یکبار به آزمایشگاه معرفی می شوند و در صورت تائید سلامتی برای آنها کارت تندرستی صادر می‌شود که در این میان ۵۰۳۶ فقره کارت صادر شده است./وی همچنین به انجام ۱۱۴ هزار و ۸۱۴ مورد کلرسنجی و ۹۱۳۲ مورد نمونه میکروبی آب اشاره و عنوان کرد: بهداشت محیط همچنین در حوزه های بهداشت هوا، استعمال دخانیات، مدارس و محیط زیست نیز نقش نظارتی دارد./امیر کرمی اظهار داشت: ۲۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۰۰۰ مکان عمومی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد که طی ۱۰ ماه امسال از سوی بازرسان بهداشت محیط ۱۳۹ هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۹ هزار و ۷۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی به عمل آمده است./وی افزود: در بازدیدهای به عمل آمده شاخص‌هایی از نظر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی، دفع فاضلاب، تامین آب و تاریخ تولید و انقضای جنس فروخته شده بررسی و آموزش لازم ارائه می‌شود و در صورت مشاهده چندین نوبت تخلف بر اساس ماده ۱۳ قانون مکان پلمب خواهد شد./مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: از تعداد ۴۵۷ مورد واحد متخلف که صاحبان آن ها به دادگاه معرفی شدند ۲۰۸ محل پلمب شد./وی افزود: همچنین یک هزار و ۲۸۳ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و با استفاده از وسائل قابل حمل نظیر دماسنج، شوری سنج و … ۳۳ هزار و ۶۰۰ مورد سنجش مواد غذایی انجام شده است./مهر

پ
پ

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.