شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20834 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند

روش منسوخ شده تجارت در کرمانشاه/ با تفکر بازارچه‌ای در مرزها، نمی‌توانیم به جنگ اقتصادی برویم/حمل کالا از مرزهای کرمانشاه به عراق باید یکسره باشد
04 آذر 1399 - 9:51
شناسه : 262204
1
مدیر کل گمرک استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

خلیل حیدری اظهار داشت: ۲۲ وظیفه بر حسب قانون برای گمرک تعریف شده که سرجمع آن در حوزه ترخیص، ورود و خروج و ترانزیت کالا است./وی ادامه داد: سازمان گمرکات در مرزهای دریایی و هوایی تأسیساتی ندارد و تنها ترخیص کالا را انجام می‌دهد، اما در مرزهای زمینی به عنوان سازمان بهره‌بردار مستقر هستند./وی به وجود پنج مرز در استان اشاره و بیان کرد: خسروی و پرویز‌خان به‌عنوان مرزهای رسمی فعال هستند و سه مرز دیگر به عنوان بازارچه، گمرک در آن مستقر است که البته این مرزها هم از سوی جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرز رسمی شناخته شده، اما باید سازمان‌های برای فراهم کردن زیرساخت‌های پای کار بیایند که فعلا به دلایلی این سازمان ها ورود نکرده و هنوز گمرک و مرزبانی مستقر است./مدیرکل گمرکات کرمانشاه تصریح کرد: روش تجارت ما با عراق، روشی منسوخ شده است، با تفکر بازاچه‌ای در مرزها نمی‌توانیم به جنگ اقتصادی برویم، مرز را اگر محل عرضه کالا بدانیم همان روش بازارچه‌ای است، اما اگر بخواهیم در بازار بمانیم باید روش‌های تجارت ما هم به روش‌های علمی که در دنیا مرسوم است، تغییر کند و باید به فکر حمل یکسره کالا از ابتدا تا انتها برای توسعه صادرات باشیم.

پ
پ

 خلیل حیدری اظهار داشت: ۲۲ وظیفه بر حسب قانون برای گمرک تعریف شده که سرجمع آن در حوزه ترخیص، ورود و خروج و ترانزیت کالا است.

وی ادامه داد: سازمان گمرکات در مرزهای دریایی و هوایی تأسیساتی ندارد و تنها ترخیص کالا را انجام می‌دهد، اما در مرزهای زمینی به عنوان سازمان بهره‌بردار مستقر هستند.

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه به استقرار سازمان گمرکات در مرزها اشاره و بیان کرد: بر حسب نیاز استان از نظر سطح مالی و اقتصادی و برای توسعه کسب و کار اداره گمرک هم در داخل شهرهای برخی استان‌ها از جمله مرکز استان کرمانشاه وجود دارد که علاوه بر آن یک اداره‌کل هم در مرز پرویزخان مستقر است که بنده ناظر آن هستم.

وی به وجود پنج مرز در استان اشاره و بیان کرد: خسروی و پرویز‌خان به‌عنوان مرزهای رسمی فعال هستند و سه مرز دیگر به عنوان بازارچه، گمرک در آن مستقر است که البته این مرزها هم از سوی جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرز رسمی شناخته شده، اما باید سازمان‌های برای فراهم کردن زیرساخت‌های پای کار بیایند که فعلا به دلایلی این سازمان ها ورود نکرده و هنوز گمرک و مرزبانی مستقر است.

حیدری با بیان این مطلب که مرز برای تجارت محل ایستایی نیست، گفت: روش مرسوم تجارت در مرز پرویزخان  لب مرزی است، کالا را به لب مرز می‌بریم تا طرف عراقی آن را ببیند به گونه‌ای دنبال مشتری در لب مرز می‌گردیم در حالی که باید قرارداد تجارت از قبل مشخص و کالا از مرز عبور کند.

مدیرکل گمرکات کرمانشاه تصریح کرد: روش تجارت ما با عراق، روشی منسوخ شده است، با تفکر بازاچه‌ای در مرزها نمی‌توانیم به جنگ اقتصادی برویم، مرز را اگر محل عرضه کالا بدانیم همان روش بازارچه‌ای است، اما اگر بخواهیم در بازار بمانیم باید روش‌های تجارت ما هم به روش‌های علمی که در دنیا مرسوم است، تغییر کند و باید به فکر حمل یکسره کالا از ابتدا تا انتها برای توسعه صادرات باشیم.

وی با یادآوری ماجرای صادرات گوجه فرنگی در مرز پرویزخان و حیف و میل شدن آن، گفت: برای این موضوع باید شرکت تخصصی صادرات را تقویت کنیم تا صادرات محصولات کشاورزی هدفمند شود وقتی صادرات بیش از ظرفیت پذیرش طرف مقابل باشد شاهد حیف و میل شدن محصولات خواهیم بود به عنوان مثال طرف عراقی روزانه  ۱۰۰ کامیون محصولات کشاورزی نیاز دارد، وقتی یک‌هزار و ۱۵۰ کامیون ارائه می‌شود باید مازاد برگردد، تجارت باید به روش مدرن انجام شود./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.