شنبه, ۱۶ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 7 November , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24383 تعداد نوشته های امروز : 3×
 آماده‌باش ۶۰۰ نیروی شهرداری کرمانشاه برای موج بارشی اخیر/ موردی از آبگرفتگی نداشته‌ایم
16 آبان 1405 - 11:13
شناسه : 304793
♥1
معاون خدمات شهری شهرداری: طلوع‌‌کرمانشاه : سجاد یزدانی، با اشاره به شروع بارش‌های شدید پاییزی در کرمانشاه از شب گذشته، اظهار کرد: باتوجه به اعلام هشدار نارنجی از سوی هواشناسی، همه امکانات و نیروها را برای این بارش‌ها بکار گرفته‌ایم/از ساعت دو بامداد امروز (شنبه، ۱۶ آبان) ۶۰۰ نیروی شهرداری در سطح مناطق هشتگانه کرمانشاه مستقر شده‌اند تا در صورت اعلام گزارش وقوع آبگرفتگی و مشکلات ناشی از بارندگی‌های سنگین به سرعت وارد عمل شوند/باتوجه به اینکه هواشناسی اعلام کرده اوج بارش ها مربوط به امروز و فردا خواهد بود، بنابراین تمام امکانات و نیروها را تا پایان بارندگی درحالت آماده باش قرار خواهیم داد/مجموعا ۴۰ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات حوزه خدمات شهری، آتش نشانی، عمران و پسماند نیز در مناطق مختلف شهر مستقر شده‌اند. 
منبع : ایسنا
پ
پ

معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه با اشاره به شروع بارش شدید باران در کرمانشاه، گفت: خوشبختانه تاکنون موردی از آبگرفتگی به ما اعلام نشده است.

سجاد یزدانی ، با اشاره به شروع بارش‌های شدید پاییزی در کرمانشاه از شب گذشته، اظهار کرد: باتوجه به اعلام هشدار نارنجی از سوی هواشناسی، همه امکانات و نیروها را برای این بارش‌ها بکار گرفته‌ایم. 

وی افزود: از ساعت دو بامداد امروز (شنبه، ۱۶ آبان) ۶۰۰ نیروی شهرداری در سطح مناطق هشتگانه کرمانشاه مستقر شده‌اند تا در صورت اعلام گزارش وقوع آبگرفتگی و مشکلات ناشی از بارندگی‌های سنگین به سرعت وارد عمل شوند. 

معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به اینکه هواشناسی اعلام کرده اوج بارش ها مربوط به امروز و فردا خواهد بود، بنابراین تمام امکانات و نیروها را تا پایان بارندگی درحالت آماده باش قرار خواهیم داد. 

وی خاطرنشان کرد: مجموعا ۴۰ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات حوزه خدمات شهری، آتش نشانی، عمران و پسماند نیز در مناطق مختلف شهر مستقر شده‌اند. 

یزدانی با بیان اینکه تاکنون موردی از آبگرفتگی در کرمانشاه گزارش نشده، عنوان کرد: از دو ماه پیش از شروع بارندگی‌ها، کار لایروبی کانال‌ها و مسیرهای آبراهه‌ای در شهر کرمانشاه انجام شده تا برای فصل بارش‌ها مشکلات زیادی پیش رو نداشته باشیم. 

وی گفت: از آنجایی که در سالهای گذشته برخی از معابر شهر خصوصا در مناطق هفت و پنج شهرداری در فصل بارندگی دچار  آبگرفتگی می‌شدند، طی یکسال گذشته با برنامه ریزی توانستیم مشکل آبگرفتگی برخی از این معابر را رفع کنیم. 

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.