جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

به تعویق انداختن عمدی امور؛ گناهی نابخشودنی در نگاه مدیریتی بازوند
22 فروردین 1397 - 11:11
شناسه : 6528
2
یادداشت طلوع/ طلوع‌‌کرمانشاه :

استاندار کرمانشاه معتقد است که به تعویق انداختن عمدی امور توسط مدیران اجرایی گویای عدم کارایی و مهارت یک مدیر خلاق و توانمند است که قابل بخشش نیست چراکه به عاملی مضاعف برای توسعه نیافتن استان پهناور کرمانشاه تبدیل می شود.

پ
پ

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طلوع کرمانشاه هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه معتقد است که به تعویق انداختن عمدی امور توسط مدیران اجرایی گویای عدم کارایی و مهارت یک مدیر خلاق و توانمند است که قابل بخشش نیست چراکه به عاملی مضاعف برای توسعه نیافتن استان پهناور کرمانشاه تبدیل می شود.

سیستم مدیریتی هدف گرا، قاطعیت در تصمیم گیری های کلان و بینش گسترده از مهم ترین ویژگی های مدیریتی به ویژه برای مدیران ارشد یک جامعه تلقی می شود.

نبود بسیاری از ویژگی های برجسته مدیریتی در برخی از مدیران ارشد سابق کرمانشاه، در عقب ماندگی ها و توسعه نیافتن این دیار پهناور و حاصلخیز بی تاثیر نبوده است.

بسته بودن درب های استانداری در برابر عموم و خالی بودن فضای این مرکز از هیاهوی مردمی در دوران های گذشته موجب شده بود که کرمانشاهیان از داشتن گوشی شنوا برای دردهای خود مایوس شوند و یک تنه در برابر موجی از کمبودها و نداشته ها رها گردند.

هم اکنون از ورود مهندس بازوند به عنوان مدیر ارشد به استانداری کرمانشاه نزدیک به ۶ماه است که می گذرد و به جرات می توان گفت که پویاشدن استانداری کرمانشاه به دنبال ارتباط گسترده وی با مردم و مدیران اجرایی، مقوله ای است که می توان آن را به وضوح مشاهده کرد.

اهتمام در برگزاری مستمر شوراهای اداری، سرکشی به واحدهای خرد و کلان اقتصادی، انعطاف پذیری در عین پایداری و گوش فرادادن به نظرات و پیشنهادات مردمی از مهم ترین خصلت هایی است که در مدت خدمت، در ویژگی های شخصیتی مهندس بازوند به کرات دیده شده است.

بازوند گاه با اعمال سخت گیری ها و نبخشیدن کم کاری ها و گاه با داشتن روحیه انتقادپذیر سعی کرده تا قدمی در راستای کم کردن رنج و نداشته های کرمانشاهیان بردارد و برای مدیریت بحران های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چاره اندیشی کند.

او بارها از ایده پروری، خلاقیت و خلق همه چیز از هیچ به عنوان راه برون رفت کرمانشاهیان از مشکلات ریز و درشت اقتصادی یاد می کند.

استاندار کرمانشاه از فرافکنی و انداختن کم کاری برگردن اطرافیان و زیردستان به عنوان یکی از ضعف های مدیریتی برخی از مسوولان یاد می کند و به شدت آنان را از دادن وعده های پوشالی و بی سرانجام باز می دارد.

عملگرایی و تمرکز بر وظایف تعیین شده یکی از مهم ترین خواسته های بازوند برای داشتن کرمانشاهی آباد است که در چنین تفکری، بهانه گیری و کم کاری های مدیریتی به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.