یکشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 2 April , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18746 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست سنگین لیورپول برابر سیتی/ ادامه طلسم کلوپ در اتحاد هفته خوب شیاطین سرخ با بازگشت دو مهاجم این خودرو جانشین پژو ۲۰۶ می شود + عکس توصیه به اینفانتینو؛ جام جهانی ۲۰۳۰ را به ما بدهید بازگشت “مسی” به بارسلونا جدی‌تر از همیشه سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم

۱۰۱ میلیارد ریال برای جهیزیه نوعروسان کرمانشاهی هزینه شد
27 مهر 1397 - 13:53
شناسه : 10026
1
مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه از ابتدای سال جاری: طلوع‌‌کرمانشاه :

حسین خدرویسی: این مبلغ برای خرید لوازم و ضروریات زندگی مانند یخچال، فرش، تلویزیون، اجاق گاز و وسایل آشپزخانه برای آغاز زندگی مشترک نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد کرمانشاه هزینه شده است/پرداخت هفت میلیارد و ۸۴۰ میلیون یال وام ودیعه مسکن به مددجویان در مهر ماه از دیگر اقدام های صورت گرفته بوده است/هم اکنون بیش از ۱۲ هزار دانش آموز یتیم و دارای سرپرست بیمار صعب العلاج و بدون درآمد در استان کرمانشاه وجود دارد.

پ
پ

حسین خدرویسی روز جمعه در گفت و گویی اظهار داشت: این مبلغ برای خرید لوازم و ضروریات زندگی مانند یخچال، فرش، تلویزیون، اجاق گاز و وسایل آشپزخانه برای آغاز زندگی مشترک نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد کرمانشاه هزینه شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر تخصیص کمک برای خرید جهیزیه، سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال نیز به نیازمندان و مددجویان کمیته امداد در حدود هفت ماه سپری شده از سال پرداخت شده است.
خدرویسی خاطرنشان کرد: از ابتدای مهر تا پایان روز ۲۵ همین ماه ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات کارگشایی به نیازمندان و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه یادآوری کرد: پرداخت هفت میلیارد و ۸۴۰ میلیون یال وام ودیعه مسکن به مددجویان در مهر ماه از دیگر اقدام های صورت گرفته بوده است.
وی ادامه داد: این تسهیلات تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال به نیازمندان و افراد واجدالشرایط پرداخت شده است.
خدرویسی در ادامه از اختصاص پنج میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال برای تامین هزینه های تحصیلی دانش آموزان نیازمند تحت حمایت این کمیته خبر داد و گفت: این کمک هزینه در شهریور و مهر امسال برای حدود ۱۰ هزار دانش آموز هزینه شد.
مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه ادامه داد: سه میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال از این کمک در شهریور و بیش از یک میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال نیز در مهرماه تخصیص یافته است.
وی با اعلام اینکه سه میلیارد ریال نیز برای خرید لوازم التحریر دانش آموزان نیازمند اختصاص داده شده افزود: سرانه اعتبار برای هر دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال است.
خدرویسی در پایان گفت: هم اکنون بیش از ۱۲ هزار دانش آموز یتیم و دارای سرپرست بیمار صعب العلاج و بدون درآمد در استان کرمانشاه وجود دارد.
در استان کرمانشاه ۶۸ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر از حمایت ها و خدمات معیشتی، فرهنگی، مسکن و درمانی کمیته امداد بهره مند هستند/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.