یکشنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۱ Sunday, 4 December , 2022 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17214 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

اجرای طرح خدمات پس از فروش برای محصولات تجاری بهمن آمادگی ایران خودرو برای نوسازی ناوگان حمل و نقل باری و مسافری امکان خریدآنلاین قطعات یدکی اصلی محصولات کرمان موتور فراهم شد (+جزییات و ادرس سایت) روسیه به روبل گاز صادر کرد؛ ایران می تواند به ریال نفت بفروشد؟ پزشکان از «پله» قطع امید کردند طارمی، موسیالا و ۳ بازیکن دیگری که حقشان حذف زودهنگام از جام نبود تیس و ژسوس جام جهانی را از دست دادند دلیل حذف ایران از جام جهانی چیست؟ گل روزبه چشمی در میان گل‌های باور نکردی جام جهانی تجربه استرس روزانه با افزایش سن کاهش می یابد همه مربیانی که بعد از حذف از جام‌جهانی استعفا دادند/ کی‌روش هم هست! محدوده میدان آزادی تا میدان فردوسی قابلیت اجرای “پیاده‌راه” دارد/ این پروژه به نفع صنوف است ابراز علاقه مدافع کروات‌ به رئال کرمانشاه، مربی سازنده ندارد! توقف صادرات دام زنده از کرمانشاه مجتمع‌های “بین‌راهی” کرمانشاه، با ابتدایی‌ترین امکانات! بیشتر فضاهای شهر کرمانشاه “مناسب‌سازی” نشده/ فقط از پارک “شاهد” استفاده می‌کنیم! شقیری دستاورد مسی و رونالدو را تکرار کرد آشنایی با زیرگروه های آنفلوانزا شهردار فعال کرمانشاه پیگیری مستمری برای اجرای پروژه قطارشهری داشته است/ ریل گذاری قطار شهری کرمانشاه از هفته آینده آغاز می‌شود/ پیشرفت ۱۸۰۰ متری تونل قطار‌شهری کرمانشاه

شرایط بهداشتی گوشت گوسفند وارداتی مورد تایید سازمان دامپزشکی است
24 آبان 1397 - 11:15
شناسه : 11424
0
سرپرست اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تمام مراحل کشتار دام توسط دامپزشکی در کشورهای مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها کنترل می‌شود. طلوع‌‌کرمانشاه :

امید حاج‌محمدی اظهار داشت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهای CIS ( جمهوری‌های مشترک‌المنافع مستقل شده از شوروی سابق ) مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظران بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل می‌شود.به گفته سرپرست اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه، لاشه‌های سالم پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در پیش‌سرد و در دمای یک تا چهار درجه سانتی‌گراد نگهداری شده تا به PH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشه‌ها صورت پذیرد.این مسؤول تصریح کرد: بنابراین تمام شرایط بهداشتی گوشت سرد گوسفند وارداتی ( که عموم مردم آن را به عنوان گوشت گرم وارداتی می‌شناسند) مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مردم بدون هیچگونه نگرانی می‌توانند مصرف کنند.

پ
پ

وی با بیان اینکه دام‌ها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آن‌ها برای ورود به سالن کشتار تایید می‌شود، افزود: در هنگام کشتار مجددا لاشه‌ها بررسی شده و لاشه‌های بیمار حذف می‌شوند.حاج محمدی تصریح کرد: خروج از پیش‌سرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی است و نهایتا لاشه‌ها قبل از بارگیری با برچسب لیبل‌گذاری و در لفافه‌های مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچال‌دار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری می‌شوند.

/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.