سه شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 28 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24034 تعداد نوشته های امروز : 0×
هرگونه دیوار نویسی از سوی نامزد های انتخاباتی جرم است/ ملاک کار همه ما قانون است
25 بهمن 1398 - 18:05
شناسه : 173523
10
فرماندار کرمانشاه تاکید کرد: طلوع‌‌کرمانشاه :

جلسه توجیهی نامزد های یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرستان کرمانشاه به ریاست فرماندار وبا حضور معاون سیاسی امنیتی فرماندار، اعضای هیأت نظارت استان و شهرستان کرمانشاه، اعضای شورای تأمین، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، هیأت نظارت بر انتخابات ونمایندگان ارگانهای ذیربط شامگاه پنجشنبه«۲۴ بهمن ماه» در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد/فرماندار کرمانشاه در این جلسه اظهار داشت: در حوزه انتخابات شهرستان کرمانشاه۶۰۰ صندوق اخذ رأی مستقر می شود/رنجبر در ادامه گفت: از بین همه شما عزیزان برای شهرستان کرمانشاه سه نفر به مجلس راه پیدا می‌کند، لذا انتظار همکاری داریم.

پ
پ

فرماندار کرمانشاه در ادامه سخنانش تأکید کرد: طبق ماده ۶۵ بند دوم تبلیغات انتخابات، دیوارنویسی را ممنوع و جرم می باشد کاندیداها می توانند در۸, منطقه ۸ ستاد با تفکیک خانم و آقا مستقر کنند،شهر کرمانشاه در آستانه رویداد بزرگ گردشگری ۲۰۲۰ است نامزدها این قانون را رعایت کنند و چهره شهر را با دیوار نویسی زشت نکنند.
رنجبر افزود: به شهرداری اطلاع داده شده نامزدهایی که به این کار مبادرت می کنند پس از مستندسازی باید این شعارها را پاک کنند.
«نامزد های انتخاباتی پس از انداختن رأی حق ندارند در شعب اخذ رأی بمانند»
فرماندار در ادامه گفت: طبق قانون ساعت هشت صبح روز پنجشنبه ( اول اسفند ماه) زمان پایان تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است و پس از این ساعت نامزدها حق تبلیغات ندارند و اگر تبلیغاتی انجام دهند تخلف محسوب می شود، و در روز انتخابات نامزدها پس از انداختن رای خود به صندوق حق ندارند در شعب اخذ رای بایستند ماندن آنها در شعب اخذ رأی خلاف قانون است.

فرماندار کرمانشاه در این جلسه از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان کرمانشاه خواست هرچه زودتر« تا صبح شنبه » استعلام شفافیت مالی و حساب بانکی خود را به فرمانداری کرمانشاه تحویل دهند.
رنجبر در بخش دیگری از سخنانش گفت: در شهرستان کرمانشاه ۶۰۰ شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده٬ هر نامزد انتخابات برای هر سه شعبه می تواند یک نماینده نظارت معرفی کند و باید هرچه زودتر نمایید گان خود را به هیات نظارت بر انتخابات معرفی کنند تا کارت شناسایی آنها صادر شود.
فرماندار تعداد شعب اخذ رای در استان را یک هزار و ۵۸۵ شعبه عنوان کرد، که از این تعداد ۶۰۰ شعبه آن در شهرستان کرمانشاه می باشد،

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.