سه شنبه, ۱۶ خرداد , ۱۴۰۲ Tuesday, 6 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19145 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

برخی والدین اوقات فراغت تابستان را با “کلاس آموزشی” اشتباه گرفته‌اند هزینه درمان بیماران صعب‌العلاج در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است اولین مرکز اسناد و آرشیو شهرداری های کشور در کرمانشاه احداث شد “سراب یاوری” کرمانشاه دریاچه مصنوعی می‌شود آسپرین مانع سکته می شود؟ مصرف روزانه چقدر باشد؟ شب بخوریم یا روز؟ راه اندازی مرکز آموزش ،ویژه کارکنان شهرداری کرمانشاه پیام خداحافظی مسی از پاری سن ژرمن کشف ۳۹۳ عدد سکه تاریخی در کرمانشاه باند سارقان حرفه ای موتور سیکلت در کنگاور متلاشی شد تصمیم تلخی که ۱۰ میلیون یورو روی دست بوفون گذاشت “قره‌سو” تا یک سال دیگر زیبا می‌شود اختلاف نظرات برای محل برگزاری جشنواره اسب اصیل کرد بالا گرفت/نگرانی ها از نابودی زمین چمن در زیر سم‌ستوران اولین مرکز “معاینه فنی” خودروهای سبک شهرداری کرمانشاه افتتاح شد پرداخت وام‌های تبصره ١۶ به خبرنگاران در هاله‌ای از ابهام/ لزوم ورود دادستان کرمانشاه به پرداخت وام‌های ضروری پارک یک هکتاری شهرک “شهرداری” کرمانشاه افتتاح شد پر دردسرترین سال زندگی ستاره بایرن هافبک اینتر اولین ترکیه ای فاتح لیگ قهرمانان می‌شود؟ ترفندهایی برای نه گفتن به شیرینی بعد از صرف غذا تعطیلی سینما‌های کرمانشاه در روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد لزوم شناسنامه‌دار شدن واحد‌های اقامتی «پاوه»

توقیف بیش از ۱۹۳ تن مواد غذایی فاسد در کرمانشاه
13 بهمن 1397 - 9:22
شناسه : 17707
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمی از توقیف و کشف ۱۹۳ هزار و ۸۶۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح استان خبر داد و گفت: از آنجا که برخی بیماری‌های مسری از طریق فرد به دیگران منتقل می شود فروشندگان مراکز تهیه و توزیع غذا و مکان های عمومی سالیانه یا ۶ ماه یکبار به آزمایشگاه معرفی می شوند و در صورت تائید سلامتی برای آنها کارت تندرستی صادر می‌شود که در این میان ۵۰۳۶ فقره کارت صادر شده است./وی همچنین به انجام ۱۱۴ هزار و ۸۱۴ مورد کلرسنجی و ۹۱۳۲ مورد نمونه میکروبی آب اشاره و عنوان کرد: بهداشت محیط همچنین در حوزه های بهداشت هوا، استعمال دخانیات، مدارس و محیط زیست نیز نقش نظارتی دارد./امیر کرمی اظهار داشت: ۲۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۰۰۰ مکان عمومی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد که طی ۱۰ ماه امسال از سوی بازرسان بهداشت محیط ۱۳۹ هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۹ هزار و ۷۰۰ مورد بازدید از اماکن عمومی به عمل آمده است./وی افزود: در بازدیدهای به عمل آمده شاخص‌هایی از نظر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی، دفع فاضلاب، تامین آب و تاریخ تولید و انقضای جنس فروخته شده بررسی و آموزش لازم ارائه می‌شود و در صورت مشاهده چندین نوبت تخلف بر اساس ماده ۱۳ قانون مکان پلمب خواهد شد./مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: از تعداد ۴۵۷ مورد واحد متخلف که صاحبان آن ها به دادگاه معرفی شدند ۲۰۸ محل پلمب شد./وی افزود: همچنین یک هزار و ۲۸۳ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و با استفاده از وسائل قابل حمل نظیر دماسنج، شوری سنج و … ۳۳ هزار و ۶۰۰ مورد سنجش مواد غذایی انجام شده است./مهر

پ
پ

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.