جمعه, ۱ فروردین , ۱۴۰۴ Friday, 21 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22208 تعداد نوشته های امروز : 0×
امحا بیش از ۴۷ هزار تن مواد غذایی فاسد در کرمانشاه
01 بهمن 1399 - 8:46
شناسه : 264153
7
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-شهریار مستوفی اظهار کرد: در بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ۲ ماه اخیر ۴۷ هزار و ۶۵۶ کیلوگرم مواد غذایی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از چرخه مصرف خارج و معدوم شد./وی افزود: رعایت دقیق شرایط نگهداری مواد غذایی بسیار حائز اهمیت بوده که متأسفانه گاهاً توسط تولیدکنندگان، عرضه و مصرف کنندگان به این شرایط توجه نشده و سبب فساد مواد غذایی خواهد شد./مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: مصرف کنندگان باید توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضا محصولات غذایی و بهداشتی داشته باشند./مستوفی ادامه داد: تأمین سلامت مواد غذایی شرط لازم برای تأمین سلامت و یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار آمده و در حقیقت عدم نگهداری صحیح، اسراف و دور ریز مواد غذایی و تکنولوژی نامناسب نگهداری یکی از چالش‌های مهم تهدید کننده امنیت غذایی است./وی خاطر نشان کرد: سالانه هزاران تن مواد غذایی غیر قابل مصرف معدوم می‌شود و این در حالی است که بیش از ۸۰۰ میلیون در جهان دچار گرسنگی و نزدیک به ۲ میلیارد نفر از سو تغذیه رنج می‌برند.

پ
پ

 مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در ۲ ماه گذشته ۴۷ هزار و ۶۵۶ کیلوگرم مواد غذایی و فاسد امحا شده است.

شهریار مستوفی اظهار کرد: در بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ۲ ماه اخیر ۴۷ هزار و ۶۵۶ کیلوگرم مواد غذایی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.

وی افزود: رعایت دقیق شرایط نگهداری مواد غذایی بسیار حائز اهمیت بوده که متأسفانه گاهاً توسط تولیدکنندگان، عرضه و مصرف کنندگان به این شرایط توجه نشده و سبب فساد مواد غذایی خواهد شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: مصرف کنندگان باید توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضا محصولات غذایی و بهداشتی داشته باشند.

مستوفی ادامه داد: تأمین سلامت مواد غذایی شرط لازم برای تأمین سلامت و یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار آمده و در حقیقت عدم نگهداری صحیح، اسراف و دور ریز مواد غذایی و تکنولوژی نامناسب نگهداری یکی از چالش‌های مهم تهدید کننده امنیت غذایی است.

وی خاطر نشان کرد: سالانه هزاران تن مواد غذایی غیر قابل مصرف معدوم می‌شود و این در حالی است که بیش از ۸۰۰ میلیون در جهان دچار گرسنگی و نزدیک به ۲ میلیارد نفر از سو تغذیه رنج می‌برند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.