دوشنبه, ۱۹ مرداد , ۱۴۰۵ Monday, 10 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24070 تعداد نوشته های امروز : 0×
ارجاع ۱۲ هزار پرونده تخلف صنفی به تعزیرات کرمانشاه
22 مرداد 1401 - 10:37
شناسه : 279793
21
معاون اجرایی اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- جلال عزتی معاون اجرایی اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: سازمان تعزیرات حکومتی یک نهاد رسیدگی است و دستگاه‌های نظارتی همچون جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و همچنین اتاق اصناف پرونده‌های تخلف سطح بازار را برای رسیدگی به تعزیرات ارجاع می‌دهند/طی سال ۱۴۰۰ در حوزه کالا و خدمات بیش از ۳۰ هزار پرونده به تعزیرات ارسال شد و همچنین طی پنج ماه سپری شده از سال جاری نیز بیش از ۱۲ هزار پرونده به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است/معاون اجرایی اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه در مقایسه آمار پرونده‌های ارجاع شده در مقایسه با استان‌های همجوار ایلام، همدان و کردستان، گفت: در استان‌های همجوار آمار پرونده‌ها بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ فقره نیست، اما در استان کرمانشاه برای بیش از ۱۲ هزار پرونده حکم صادر شده است/این تعداد پرونده گواه از آن دارد که نظارت وجود دارد و متأسفانه تخلف واحدهای صنفی هم زیاد است و براساس مصوبه شصت و نهمین شورای عالی هماهنگی سران سه قوه، مجازات‌ها تا ۵ برابر افزایش یافته است/ کرمانشاه بیشترین نصب بنر تخلف و تعطیلی واحدهای صنفی در کشور  را داشته که بیش از ۳ تریلیون ریال محکوم را هم داشته‌ است.

پ
پ

معاون اجرایی اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: طی پنج ماه سپری شده از سال‌جاری بیش از ۱۲ هزار پرونده در حوزه کالا و خدمات به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.

 جلال عزتی معاون اجرایی اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: سازمان تعزیرات حکومتی یک نهاد رسیدگی است و دستگاه‌های نظارتی همچون جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و همچنین اتاق اصناف پرونده‌های تخلف سطح بازار را برای رسیدگی به تعزیرات ارجاع می‌دهند.

وی ادامه داد: طی سال ۱۴۰۰ در حوزه کالا و خدمات بیش از ۳۰ هزار پرونده به تعزیرات ارسال شد و همچنین طی پنج ماه سپری شده از سال جاری نیز بیش از ۱۲ هزار پرونده به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.

معاون اجرایی اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه در مقایسه آمار پرونده‌های ارجاع شده در مقایسه با استان‌های همجوار ایلام، همدان و کردستان، گفت: در استان‌های همجوار آمار پرونده‌ها بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ فقره نیست، اما در استان کرمانشاه برای بیش از ۱۲ هزار پرونده حکم صادر شده است.

وی تصریح کرد: این تعداد پرونده گواه از آن دارد که نظارت وجود دارد و متأسفانه تخلف واحدهای صنفی هم زیاد است و براساس مصوبه شصت و نهمین شورای عالی هماهنگی سران سه قوه، مجازات‌ها تا ۵ برابر افزایش یافته است.

وی در پایان، خاطرنشان کرد: کرمانشاه بیشترین نصب بنر تخلف و تعطیلی واحدهای صنفی در کشور  را داشته که بیش از ۳ تریلیون ریال محکوم را هم داشته‌ است/فارس

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.