دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 2 November , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24366 تعداد نوشته های امروز : 4×
چاه‌های غیرمجاز جامیشان زیر ذره‌بین دستگاه قضا/سد قشلاق چه زمانی آبگیری می‌شود؟
11 آبان 1405 - 13:04
شناسه : 304724
♥0
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : بهرام درویشی،در نشست مشترک با فرماندار، دادستان عمومی و انقلاب، فرمانده انتظامی، مدیرکل جهاد کشاورزی و مدیران و نیروهای نظارتی، آخرین وضعیت مدیریت منابع آب شهرستان صحنه را بررسی کرد
منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز، ساماندهی شبکه آبیاری و زهکشی جامیشان و تسریع در آبگیری سد قشلاق، سه محور اصلی نشست مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با مسئولان اجرایی، قضایی و انتظامی شهرستان صحنه بود؛ نشستی که بار دیگر ضرورت برخورد با برداشت‌های غیرمجاز آب و تعیین تکلیف طرح‌های نیمه‌تمام آبی استان را به صدر مطالبات منطقه آورد.

 

به گزارش طلوع کرمانشاه، بهرام درویشی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، در نشست مشترک با فرماندار، دادستان عمومی و انقلاب، فرمانده انتظامی، مدیرکل جهاد کشاورزی و مدیران و نیروهای نظارتی، آخرین وضعیت مدیریت منابع آب شهرستان صحنه را بررسی کرد.

تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز جامیشان و بهره‌برداری مؤثر از شبکه آبیاری و زهکشی این منطقه از محورهای اصلی این نشست بود. درویشی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، قضایی و نظارتی، ساماندهی بهره‌برداری از منابع آب و صیانت از حقوق عمومی را ضروری دانست.

تسریع در رفع موانع اجرایی سد قشلاق و فراهم‌سازی مقدمات آبگیری اولیه این سد نیز از دیگر موضوعات مطرح‌شده بود. مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمینه تملک اراضی و رفع موانع اجرایی و اجتماعی، تکمیل بررسی‌های فنی و هماهنگی میان دستگاه‌ها را برای پیشبرد این طرح ضروری عنوان کرد.

سد قشلاق همچنان در انتظار آبگیری

با وجود تأکید بر رفع موانع اجرایی، زمان دقیق آبگیری اولیه سد قشلاق در گزارش منتشرشده مشخص نشده است؛ موضوعی که تعیین زمان‌بندی روشن برای آن می‌تواند به شفافیت بیشتر درباره روند پیشرفت این طرح آبی کمک کند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.