شنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۲ Saturday, 30 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19802 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید سالانه بیش از ۹ هزار بازرسی از کارگاه های فعال استان کرمانشاه انجام می شود سامانه‌ «سانا» ویژه مهندسین ناظر در کرمانشاه راه‌اندازی شد قتل برادر در ماهیدشت به خاطر اختلافات خانوادگی ضرورت استفاده از ماسک برای پیشگیری از همه‌گیری آنفلوآنزا کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین “دنده کباب” در گینس/ ۲۵ غذای استان ثبت ملی می‌شود بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری کرمانشاه در ایام دهه فجر امسال/پروژه‌های فاوا در راستای شهر هوشمند اجرا می‌شود کشف بیش از هزار مهر دوره ایلامی در کرمانشاه تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده تاخیر در اعلام قیمت مصوب و آشفته بازار سرویس مدارس در کرمانشاه

جعفری: ۴۰۰۰ نفر در آزمون سراسری قرآن ثبت نام کردند / عباسیان: ماموریت اوقاف تربیت یک میلیون نفر حافظ قرآن است
18 دی 1396 - 9:15
شناسه : 3337
0
نشست مشترک مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف و امور خیریه کرمانشاه برگزار شد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

نشست مشترک مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف و امور خیریه استان با موضوع آزمون سراسری قرآن کریم کرمانشاه برگزار شد.

پ
پ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طلوع، نشست مشترک مدیران کل اوقاف و امور خیریه استان و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه برگزار شد.

حجت الاسلام آیت عباسیان مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در این نشست با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر تربیت ۱۰ میلیون نفر حافظ قرآن در کشور تاکید کرد و گفت: سازمان اوقاف طرح تربیت ۱ میلیون نفر را طی ۴ سال اول در دستور کار قرار داد و طی دو سال گذشته حدود ۶۰۰ هزار نفر در کلاس‌ها شرکت کردند.

وی با بیان اینکه از سال ۹۱ در اوقاف طرح تربیت حافظان قرآن کلید خورد، یادآور شد: در استان کرمانشاه بیش از ۵۰ هزار نفر تا کنون در طرح حافظان شرکت کردند.

حجت الاسلام عباسیان افزود: حدود ۵۰۲ کلاس حفظ در سطح استان داریم و نزدیک ۳۰۰ مربی در دوران آموزشی تربیت مربی برای این امر آموزش دیده اند.

وی ابراز داشت: در حوزه اوقاف در ثبت نام تا الان مقام اول کشور را کسب کردیم که حدود ۲ هزار و ۷۸۷ نفر از طریق کلاسهای اوقاف در این آزمون ثبت نام کرده اند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه اظهار داشت: از این تعداد ۲ هزار و ۱۶۰ نفر خانم و ۶۲۷ نفر آقا بوده اند.

عباسیان بیشترین ثبت نام را مربوط به اسلام آبادغرب دانست و گفت: پس از این شهرستان، کرمانشاه و پاوه به ترتیب بیشترین آمار ثبت نام کنندگان را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه امسال برای نخستین بار آزمون اوقاف و ارشاد اسلامی در هم ادغام شده است، گفت: ثبت نام آزمون قرآن در شهرستانهای زلزله زده استان کرمانشاه ۱۰۰ درصد رایگان بوده است.

عباسیان ابراز داشت: در این آزمون سال ۹۴ رتبه دوم و سال ۹۵ رتبه اول را کسب کردیم و امیدواریم امسال نیز بتوانیم این جایگاه را حفظ کنیم

حجت الاسلام رحیم جعفری مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست اظهار داشت: ثبت نام در آزمون قرآن کریم از تاریخ ۱۰ آذر ثبت نام آغاز شد و تا تاریخ ۳۰ دیماه ادامه خواهد داشت.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه ابراز داشت: همچنین این آزمون در روز پنج شنبه ۱۰ اسفند برگزار خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در سالجاری این اقدام برای اولین بار به صورت مشارکتی و با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تحت عنوان «آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم» برگزار کنیم.

حجت الاسلام جعفری تصریح کرد: حدود ۳ گروه اعم از قرآن آموزان، مربیان موسسات قرآنی اوقاف و مدیران موسسات می توانند در این آزمون ثبت نام کنند.

وی در ادامه گستردگی رشته ها را ۲۴ مورد عنوان کرد و ابراز داشت: تا این زمان استقبال شرکت کنندگان در این آزمون در حد چشمگیری بوده است و استان کرمانشاه رتبه دوم را تا کنون در بین کشور کسب کرده است.

این مسئول با تاکید بر توجه بیشتر به مفاهیم قرآن کریم گفت: تا کنون حدود ۳ هزار و ۷۵۱ مورد ثبت نام در استان داشتیم که ۷۵ درصد آن خانم ها بوده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.