پنج شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Thursday, 1 May , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22333 تعداد نوشته های امروز : 0×
رشد ۷ درصدی پروازهای فرودگاه کرمانشاه
25 مرداد 1396 - 11:23
شناسه : 338
9
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی کرمانشاه از رشد هفت درصدی پروازهای این فرودگاه در چهارماهه امسال خبر داد.

پ
پ

مجتبی بیاتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: در چهار ماهه امسال ۲۱۳ هزار و ۵۱۷ نفر در قالب ۱۹۱۳ پرواز از طریق فرودگاه کرمانشاه جابجا شدند.

وی ادامه داد: میزان مسافرین جابجا شده در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد و تعداد پروازها نیز هفت درصد رشد داشته است.

مدیرکل فرودگاه کرمانشاه میزان بار جابجا شده در چهار ماهه امسال در فرودگاه کرمانشاه را نیز ۱۳۲۹ تن اعلام کرد که این عدد نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد بیشتر شده است.

بیاتی تعداد پروازهای کنونی فرودگاه کرمانشاه را ۱۲۰ نشست و برخاست در هفته دانست که به مقاصد داخلی تهران، شیراز، بندرعباس، عسلویه، مشهد و کیش انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پروازهای فرودگاه کرمانشاه با همکاری هشت شرکت هواپیمایی داخلی انجام می‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.