دوشنبه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۱ Monday, 30 January , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18121 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

آمادگی آموزش‌وپرورش کرمانشاه برای برپایی کلاس‌های درس فوق‌العاده بیش از ۳۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری است آغاز عملیات انتقال پیکر کوهنورد کرمانشاهی از ارتفاعات “پرآو” خبر خوب هواشناسی برای مردم کرمانشاه/ ورود سامانه جدید بارشی به استان کسادی هتل‌ها در فصل سرما/ ضریب اشغال تخت هتل‌های کرمانشاه به ۲۰ درصد رسید واکنش احساسی جوکوویچ بعد از قهرمانی در جام تختی کشتی می‌گیرم افزایش نجومی تعرفه‌های گازی برخی مشترکان کرمانشاهی/  ۶۵ درصد مشترکان گاز در کرمانشاه کم مصرف هستند حمایت از مدیران فعال و تاثیر گذار از وظایف دستگاه قضایی است فرمانده انتظامی استان: کرمانشاه از مجرمان “پاکسازی” می‌شود تلاش برای انتقال پیکر کوهنورد کرمانشاهی از ارتفاعات “پرآو” آغاز ساخت مرکز جدید “درمان ناباروری” کرمانشاه تا پایان سال تیم مجیدی این بار کامبک خورد ارتباط بیش فعالی با ریسک بالاتر اضطراب و افسردگی سامانه ۱۵۷۰؛ پاسخگوی نیازهای مشاوره‌ای دانش‌آموزان برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرداری کرمانشاه بهبود “فضای کسب و کار” از اولویت‌های کرمانشاه است ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از روز دوشنبه/امروز و فردا جو استان تحت تاثیر موجی کم رطوبت است “سنگ صبور” منتشر شد ۴ پروژه رویایی برای آبشار پیران/ از آسانسور شیشه‌ای تا زیپ‌لاین

شیلات کرمانشاه: یک میلیون ماهی گلی برای تامین بازار شب عید
07 اسفند 1396 - 8:54
شناسه : 5553
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه از نیاز این استان به بیش از یک میلیون قطعه ماهی گلی برای تامین بازار شب عید خبر داد.

پ
پ

 سعید بابایی با اشاره به واردات بخش زیادی از ماهی قرمز مورد نیاز سفره هفت سین مردم استان کرمانشاه از استان های شمالی گفت: در استان کرمانشاه خیلی روی پرورش ماهی قرمز کار نمی شود و عمده ماهی گلی عرضه شده در بازار شب عید از طریق دیگر استان‌ها تامین می‌شود.

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به پرورش ماهیان زینتی و آکواریومی در استان اضافه کرد: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی در استان کرمانشاه تولید می‌شود که بخش کمی از آن به تولید ماهی قرمز اختصاص دارد. 

وی در ادامه توصیه هایی هم به مردم برای خرید ماهی قرمز داشت و از آنها خواست در زمان خرید ماهی و نگهداری آن حتما به نکات بهداشتی توجه داشته باشند.

بابایی اشاره ای هم به ویژگی‌های ماهی قرمز سالم داشت و افزود: افراد باید ماهی های پرجنب و جوش و فعال را خریداری کرده و از خرید ماهی‌های کم تحرک که احتمال بیمار بودن آنها زیاد است صرف نظر کنند.

بابایی افزود: افراد به هنگام تعویض آب تنگ ماهی، باید از تماس دستان خود با آب تنگ جلوگیری کرده و آب را هم در ظرفشویی نریزند و پس از تعویض آب هم باید حتما دست‌ها را با آب و صابون به دقت بشویند.

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه محل نگهداری ماهی باید جای خنک باشد، گفت: ماهی قرمز در آب گرم می‌میرد.

وی با بیان اینکه آب کلردار نیز موجب مرگ ماهی می‌شود، گفت: برای تعویض آب تنگ ماهی یا باید از آب سماور که سرد شده استفاده کرد و یا آب را به مدت ۲۴ ساعت نگهداشته تا کلر آن از بین برود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.