شنبه, ۲۴ خرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 14 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22512 تعداد نوشته های امروز : 0×
۲۱ میلیارد تومان برای آسفالت معابر با اولویت مناطق محروم شهری برای شهر کرمانشاه اختصاص یافت
08 اردیبهشت 1397 - 9:44
شناسه : 6942
6
استاندار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

استاندار کرمانشاه گفت: مبلغ ۲۱ میلیارد تومان برای آسفالت معابر با اولویت مناطق محروم شهری برای شهر کرمانشاه اختصاص داده شده است.

پ
پ

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طلوع کرمانشاه، مهندس بازوند استاندار کرمانشاه امروز در بازدید سرزده از فرمانداری کرمانشاه اظهار داشت: مبلغ ۲۱ میلیارد تومان برای آسفالت معابر با اولویت مناطق محروم شهری برای شهر کرمانشاه اختصاص داده شده است.

وی گفت: فرمانداران باید بر مشکلات شهر اشراف داشته باشند و فرمانداری‌ها باید در پیگیری پروژه های عمران شهری بر کار شهرداری‌ها نظارت داشته باشند.

بازوند افزود: پروژه هایی که از نظر زمان اجرا، دچار مرور زمان شده و نیمه کاره رها میشوند، در افکار عمومی تبدیل به نمادی از ناتوانی دولت می‌شوند.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.