پنج شنبه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۲ Thursday, 30 March , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18739 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم مدیرعامل گروه بهمن آمادگی خود را در مهار تورم و رشد تولید اعلام کرد المیدان: مسی با الهلال سه ساله بست دو غایب ایتالیا برای بازی حساس مقابل انگلیس تمدید مهلت ثبت نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو + جزییات سقوط تاریخی رافائل نادال پس از ۱۸ سال! خبر خوش فرزین درباره وضعیت بازار ارز در سال ۱۴۰۲ قبل از سفر نوروزی کدام موارد مربوط به خودرو را باید بررسی کنیم؟

“بامیه” قهوه‌ای رنگ نخرید
02 خرداد 1397 - 10:29
شناسه : 7436
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه توصیه کرد: افراد از خرید بامیه‌های قهوه‌ای رنگ خودداری کرده و زولبیا و بامیه شفاف بخرند.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، بهمن خدادادیان، با بیان اینکه رنگ زولبیا و بامیه تازه شفاف است، گفت: توصیه می‌شود افراد از خرید بامیه‌های قهوه‌ای رنگ اجتناب کنند، زیرا  این نوع بامیه‌ها معمولا در روغن‌های چند بار استفاده شده سرخ می‌شوند تا رنگ آنها قهوه‌ای شود.

این کارشناس بهداشت محیط با بیان اینکه برخی از رنگ در تهیه زولبیا و بامیه استفاده می‌کنند، گفت: تهیه زولبیای رنگی تخلف بوده و با آن برخورد می‌شود.

وی افزود: برخی ادعا دارند که از رنگ‌های خوراکی و آبمیوه‌های طبیعی یا آبلیمو برای رنگ زولبیا و بامیه استفاده می کنند، اما این مواد نیز در تغییر دما با محتویات زولبیا و بامیه فرآیند شیمیایی می دهد و ترکیبات آنها تغییر می کند که خطرناک است.

خدادادیان بر خرید زولبیا و بامیه از مراکز معتبر تاکید کرد و افزود: افراد هنگام خرید باید دقت داشته باشند زولبیا و بامیه حالت ترد و تازه داشته باشد و خشک نباشد.

وی در ادامه با اشاره به وجود ۴۵۰ قنادی و کارگاه شیرینی‌پزی در سطح شهرستان کرمانشاه، گفت: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان کار این صنف بسیار رونق می‌گیرد در نتیجه حساسیت ویژه در بازرسی از آن وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر ۷۳ کارشناس بهداشت محیط کار بازرسی از صنوف را انجام می‌دهند که دراین میان صنوفی مانند قنادی و کبابی‌ ها بصورت ویژه بازرسی می شوند.

خدادادیان به استفاده از تجهیزات مدرن در بازرسی‌ها اشاره کرد و گفت: با استفاده از این تجهیزات می توان روغن چند بار استفاده شده را تشخیص داد.

وی با اشاره به استفاده از جوش شیرین توسط برخی افراد سودجو در پخت زولبیا و بامیه، گفت: جوش شیرین حالت پف کرده به زولبیا و بامیه می دهد و ظاهر آن را مشتری پسند می کند و با توجه به مضرات آن، انجام این کار تخلف بوده و با استفاده از دستگاهی که همراه بازرسان است به راحتی جوش شیرین در زولبیا و بامیه تشخیص داده می شود.

وی تاکید کرد: افراد می‌توانند هر نوع مشکل بهداشتی در قنادی‌ها را از طریق سامانه ۱۹۰  به کارشناسان بهداشت محیط گزارش دهند.

 

ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.